Stentufft

 

Även det som är hårt kan behöva något mjukt ibland. :-)
 
 
 
 
 
Undrar vad som har suttit vid röret i muren?! Sladden som sticker ut genom hålet har väl också haft någon funktion en gång i tiden, även fast den ser klen ut. Man börjar fundera lite...
 
 
 
Erik

Kommentarer:

1 Hanna:

Åh vad jag gillar "stick-graffiti", den poppar upp lite varstans i världen. Det är någon form av rörelse eller liknande som heter "Knitta please". Googlar du på det så får du en massa information och bilder.

Märkligt rör och otäckt med kabeln. Det verkar ju nästan som om det ska ha suttit något mer ovanpå röret. Funderade på om det är röret till en gammal oljetanker i en källare, men de ser väl inte ut så. Nåväl, gillar din bild!

2 Anita - Malta:

Haha.. vilken bild !! Hanna nämner "stick-graffiti". Har jag aldrig hört talas om men man missar kanske en del på den här lilla ön. Hur som helst en härligt udda bild. Stentuff ;-)

3 Monica o Jacob:

Haha vad läckert, kan tyvärr inte hjälpa dej i dina funderingar. Någon funktion måste det väl haft röret och fryser gör det inte i alla fall;-)

4 Freja:

Jag älskar den där typen av "grafitti", stickade detaljer till offentliga föremål. Här hos oss har flera statyer fått halsdukar och mössa i vinter!

5 Anmaja/Lussekatt:

Gillar stickgrafitti och har varit med och gjort min stad, Kalmar, lite mjukare. Det blev fint!
Anna

6 anki-itte:

En rolig bild. Visst undrar man...

7 Kakan:

Älskar stickgrafitti...
Vårkram Kakan

8 Malys Krokm:

Ja en kan sannelig undres... God idè å pynte litt på et gammelt rør! -Margit-

Kommentera här: