Konstigt

 
 


Rondellhundar har man sett i en del rondeller, men en rondellälg, som de har uppe i Lycksele, tycker jag är lite konstigt. Något konstigt är tisdagstemat. Klart kul att de placerat en älg (undrar om det är älgen Hälge?) uppe i jakttornet mitt i rondellen! Fast troligen ganska naturligt i ett område där älgjakt och annan jakt säkert tillhör det vardagliga för många. Ovanligt och konstigt är det för en storstadsbo på tillfälligt besök. :-)

 
 
 
 
 
Erik

Kommentarer:

1 Pumita:

Hahaha, coola Hälge! Kanske konstigt men jättekul!

2 Violen på Brandholmen:

Onekligen ett lite konstigt med en rondellälg för oss här söderöver. Den är inte bara ett udda inslag, den är JÄTTESÖT också!

3 Olle:

Man får heller inte glömma vår underbara Kamälg här vid Telefonplan

Svar: Det har du rätt i, där finns en annan rondell-älg.
Erik

4 Hanna:

Hahaha, snacka om skitsur älg där i tornet! Ja, vem kan egentligen döma honom med tanke på alla otäckingar som springer runt med bössor i skogen just nu. Helt klart festligt och konstigt. Dessutom otäck, tänk att möta de ögonen och näsborrarna i mörkret ;oP

5 Artlover:

Mer kul än konstigt tycker jag. Något som kommer att ersätta rondellhunden kanske?

6 Stare Ström/Kråkvinklar:

Nej, så härlig! All heder till den som kom på den konstiga idén!

7 Mormor:

Ha, ha, ha, den var merkelig. Vakker? Nei. Merkelig? Ja!!!
Moro. Ler en stund til jeg :-)
Ha en flott kveld.

http://www.starbear.no/mormor/2012/10/30/konstigt/

8 Pysselfarmor:

ha ha nu ska du få höra....Lycksele är närmaste staden från min gård i Lappland och älgen där i rondellen kommer upp inför just älgjakten som börjar första måndagen i september....den står inte där året runt
:-))

Nej inte kan jag tro att man får sätta upp vindkraftverk hur som helst utan det är nog världens pappersexercis och ansökningar om det. Naturvårdsverket är säkert inblandad. Det är ju bolag som driver vindkraftverk. Och det jag fotograferat är en vindkraftverkspark mellan Malåträsk och Skellefteå.

Svar: Det blåser ju en del där uppe, säkert snurrar det bra i vindkraftverken. Bra att de byter vad som står i rondellen. :-)
Erik

9 Della / Var Dag ett Äventyr:

En riktigt söt och konstig älg. Gillar den.

10 Annika:

Haha! Verkligen annorlunda, konstig men även väldigt charmig.

11 Anitas Blogg - Malta:

Hjälp.. vad skraj jag blev !! Älgen ser ju riktigt farlig ut ;-) Helt klart en kul och konstig figur du hittat i rondellen.

12 Kerstins foto:

Nä men nu måste jag nog åka till Lycksele, den där måste man ju bara se. Extra kul att älgen sitter i ett älgjägartorn. :) Så du har varit uppe i norr? Hoppas att du hittade annat att fota också, som kanske var lite vackrare. ;)

13 Pialotta:

Den där du Erik är i konstigaste laget... nog ensamvarg i sitt slag ;) Kuligt att möta en staty som denna ... lite konstigt är det ;)

Kommentera här: