Kommentarer:

1 anemonen:

Vem som än beslutade är oviktigt tycker jag. Det är säkert inte lätt att vara statsministerfru, och de måste få va som alla andra när det gäller relationer

2 Elisabeth:

Visst blev det stora rubriker! Tur att inte vi behöver ha den uppmärksamheten. Ha dé1

3 Tinezza:

Trevligt med ögonblicksbilder :)

Jodå, visst kan det gunga rejält fast hon är så stor. Det här var på natten och mellan ett och fem och dom flesta sover då. Jag börjar jobba tre på natten och kände lite grand. men då hade det lugnat sig något. Om det blåser kraftig sidvind samtidigt som det gungar kan det bli en lutning (slagsida) Om det blir så beordrar kapten att flytta barlasten. Värst är det nog höst och tidig vår med blåsten. Men för det mesta så märker vi inte av det, bara ibland. Ha en fortsatt skön vecka

4 Artlover:

Talande bild verkligen. Tack för kommentar. Bilden plåtades med mitt 70-200/2,8 zoom med 200 mm. Ett helt otroligt objektiv i proffsklass som ger fina bilder. Men smakar det så kostar det och väger en hel del att bära på också.

5 ElStiffo:

Hur kan dom veta att hon tog beslutet?

6 Anitas Blogg - Malta:

Förmodar att löpsedlarna handlar om melodifestivalen och tanten verkar intresserad ;-) Bilden talar verkligen för sig själv. Snyggt !

7 Pysselfarmor:

De rubrikerna är liksom tagna ur luften - inte 17 är det väl någon av Reinfeldtarna som ringer upp just de där tidningarna och berättar exakt hur det är...de tidningarna är rena rama skvallerpressen. Läser dem aldrig.

8 llhertz:

Löpet löper amok sin vana trogen.

Trevlig tidsbild!

9 Pumita:

Undrar vad hon funderar på... "Vart är världen på väg när inte ens statsministern kan hålla ihop äktenskapet?" kanske. ;)

Kommentera här: