Vägval.


Onekligen något som vi ställs inför ibland, olika vägval. En del sker i vår vardag, nästan utan att vi märker något så gör vi dem. Andra vägval kan förändra mycket! Påverkar oss djupare. Tycker detta nytagna foto kan funka som bidrag.  




Val i vardagen, gå vidare ut och byta färdmedel eller åka ned till tunnelbanespåren.



Andra tolkningar finns här hos Sinneskatten!


Erik

Kommentarer:

1 Anitas Blogg - Malta:

Det var väl en utmärkt passande bild till temat och din text tänkvärd och så rätt. Vi väljer ständigt och fattar olika beslut i vardagen. Smått som stort. Ska jag ta en kaka till eller kanske två ;-) Ska jag ta hissen eller trappan, ska jag gå en tur i skogen eller åka in till stan... borde jag inte ringa till Nisse... Nä.. jag slutar där :-) Trevlig helg !

2 Pysselfarmor:

Ja och ibland har man inget val alls vad gäller kollektivtrafiken - bara att sitta stilla där och vänta med förhoppeligen en bra bok i väskan....eller i mitt fall stickning ;-)



ja just det då har jag ju gjort ett val vad jag skulle ha med mig - där ser man - val utan att man tänker att det just är ett val man gör !!!

3 Jah Hollis:

Ja, det är en bra illustration till temat. Oftast handlar ju vägvalen om sådant i vardagen. Sedan åker väl de som pendlar på en välkänd rutt utan några avvikelser.

Kommentera här: