Trassligt, risigt...

Kvistigt...


Äntligen kom någon och tog bort en del av alla rishögar som legat länge längs parkvägen.

Kanske lönar det sig att ringa och klaga? De har rensat en del sly och annat risigt och samlat i högar längs parkvägen. Det gjorde de förra sensommaren... men högarna blev kvar över vintern.
Att ingen kom och tog bort rishögarna då var kanske lika bra. Säkert hade någon vintertrött igelkott krupit in i högen och låg där och sov sin vintersömn! Trodde de skulle hämta rishögarna till någon majbrasa, men rishögarna blev kvar!
Först nu kom en lastbil och samlade upp rishögarna. Undrar hur många som ringt till kommunen och klagat? Jag är en av dessa kommuninvånare som hört av mig. Kanske det varit trassligt för den kommunala tjänsteman som hade detta ärende på sitt skrivbord?
Lustigt nog fick lastbilen inte med sig alla högarna, men mycket fångade han upp på flaket.


(Klicka på bilderna så blir de större!)

Lite trassligt är det hemma också just denna fredag! Kryddhyllan är tömd i väntan på rengöring av ventilationskanaler! Oj vad mycket som ryms i kryddhyllan, en hel bananlåda full! Samma sak i badrum och toalett. Några hyllor är tömda som är i farozonen nära ventilerna. Få se hur mycket smuts som trillar ur ventilationstrummorna?!
Hoppas det blir bättre drag i spisfläkten efter dagens övning...


Mer trassel kan du titta på hos Sinneskatten!

Erik

Kommentarer:

1 Cecilia Artista:

Vi har visst samma slags trassel idag du och jag! Så skönt att kommunen äntligen reagerade. Så visst ska man klaga!

Ha en trevlig helg Semlan!

2 ClickSnapShot:

Oj oj oj... mycket jobb! Hoppas att allting ordnar sig snart! Ha en trevlig helg!

3 Anne-Lie:

Det var nog inte så trassligt för tjänstemannen att få till det, det var nog bara inte första prioriteringen

Trevlig Helg!

4 Elisabeth:

Långsam handläggning eller andra prioriteringar men ett trassel kan det vara innan man får ordning på saker och ting. Så skönt att det blir fint nu! Ha en bra helg!

5 Lena @:

Skönt att till slut bli av med skräpet/trasslet. Bra bilder och en trevlig historia!



trevlig pingst.

6 Mona:

Den kommunala apparatens kvarnar mal långsamt. Skönt att äntligen bli av med trasslet. Hos mig har dom äntligen börjat göra i ordning trottoarerna i närheten. Dom grävde upp dom ett höstas. Sedan kom vintern och överraskade dom. Dom har väl varit rädda för mer snö och inte vågat börja igen förrän nu i juni...

7 Jah Hollis:

Undrar om han fick med sig allt dit ha skulle med det. Riset verkar ju inte ligga så fast förankrat.

8 Pysselfarmor:

Visst är det litet märkligt att sådant kan ligga länge och skräpa....borde kunna planeras att fraktas bort direkt - eller hur?!



Ha en skön helg och trevlig pingst...

9 carina/sinneskatten:

Vi har tagit ner en överväxt häck vid stugan. När vi skulle köra kvistarna till tippen blev det ett fasligt trasslande, hade önskat att vi haft sådana proffsmaskiner.

Kommentera här: