Liggande (174/365).




Foto nr 174.



Onekligen mycket liggande skådespel i denna föreställning.

Var iväg och såg en bra pjäs "Angels in America - Millenium" på Stockholms stadsteater med bland annat Ola Rapace och Allan Svensson. Passade på att ta ett foto i pausen av scenografin (smått genialisk, av Lehna Edwall). Ingen fotografering var tillåten under föreställningen och det respekterade jag.

I temalistan hittar du nr 156 - liggande.

Erik

Kommentarer:

1 ElStiffo:

Snyggt, fiffigt att ta en bild i pausen.

2 Annelie Esséus:

n riktigt bra bild blev det dessutom, ett ovanligt motiv, verkligen.

Om det är okey att du la till en länk? Det är klart det är, jag blir ju bara smickrad!!!!

Och nog uppskattar jag dina kommentarer ska du veta, kul när folk engarerar sig och inte bara skriver "fin bild"! Det är ju också roligt naturligtvis, men det roligaste är ju när folk faktiskt TITTAR på bilden ORDENTLIGT!

Ibland har man ju en liten tanke tanke bakom bilden, ibland inte. Ibland blir det bara en bild, en färg man gillar, ett motiv som blir snyggt på bild eller kanske bara en fin skugga man vill fånga.

Men det var hemskt vad jag babblar på............skratt

Ha en bra dag!

3 Erik "Semlan":

ElStiffo: Ja, varför inte? Jag gillade scenografin och ville dokumentera den. :-)

Många inapplåderingar fick ensemblen när det var slut.



Annelie: Kul att du gillade fotot. Så bra. Enklare för mig att vänstermusklicka bland länkarna än att gå in bland favoriterna. ;-)

4 Pysselfarmor:

Tack för kommentaren hos mig på 365-bilders bloggen....och nä jag är inte klar - lade in den 323:e bilden idag. T.ex. så är det månadsbilder kvar och även några jul-bilder...så jag kan inte vara klar förrän i december ;-)

Kommentera här: