Julhus i Mälarhöjden.


Susanne vill se ett paketerat fönster så här i juletid.
Först tänkte jag på fönster som kommer till olika nybyggen... de är klart inpaketerade.

Men det finns bättre fönstermotiv i juletid i närheten.

I Mälarhöjden finns en villa som varje jul blir pyntad och fin. En massa färgade lampor hängs upp på huset.
Det är klart kitschigt, så där amerikanskt juligt, men man blir glad. Här är en av flera bloggare som noterat julhuset i Mälarhöjden.

Huset har så klart blivit uppmärksammat för alla de juliga lampor, för all juldekoration! Många stannar till på Hägerstensvägen och tar foton på det upplysta huset. Säkert en del som kör en extra omväg bara för att stanna till och titta och njuta av alla juleljusen.



Hela huset är paketerat i kolorerat ljus. :-)



Nu får bloggen vila lite.

Önskar alla en God Jul!



Fler paketerade fönster här



Erik

Kommentarer:

1 Pysselfarmor:

;-))

Tänk att ett sådant hus finns tydligen i varje villaområde!

Snart "brakar" det loss här hos oss och julfriden är slut....barnbarnen kan hålla farmor igång!

Ha en härlig helg!

2 Della:

Kul att se och helt klart paketerat.

Ha en bra jul du med, Erik "Semlan"!

3 Rajson:

Tänk vad en del orkar att fixa och greja. Själv är jag nöjd om julstrjärnorna i fönstret hinner upp innan det är dags att ta ner dom!

Ha en skön fortsättning på helgen!

4 larans:

Fantastiskt fyndig bild, vilken ljusinpackning...men jag gillar det inte och tänk så mycket energi som går åt i lamporna och när alla ska köra dit och titta! :-)

5 Anna ..tassar in..:

Himmel..ja det är rent av makalöst glittrigt paketerat..:)

6 Jah Hollis:

Fyndig tolkning. De finns lite här och var de där julgnistrande husen. Uppe i Oskarshamn (där min gamla mor ännu bor) såg jag för ett par jular sedan grannvillor där man verkade tävla med varandra om vem som kunde ha mest ljus på huset och i trädgården. Och utanför Ystad kunde man ute på mörkaste vischan se ett hus som lyste klart på minst en kilometers håll när man for förbi i natten. Måste ha tärt hårt på strömproduktionen.

God fortsättning!

7 Beate:

Visst blir man glad åt detta (pepparkaks-)hus i Mälarhöjden. Det var ju t o m med i tidningen ifjol (metro eller City, kommer inte ihåg).

Kan berätta att en av mina chefter bor runt hörnet. Å han är lite amerikansk dvs han måste vara bäst och störst. Så ifjol bjöd han på konkurrens. Men då han är snål och elräkningen blev saftig så gjorde han inte om det i år...

8 Ninni/fotografia:

Vilken bra tolkning! Och visst blir man glad av pyntandet...även om jag inte skulle vilja ha det så ;) Det finns en balkong här i närheten där jag bor som är nästan i klass med det här.

Hoppas du får en fin fortsättning på julhelgen!

Kommentera här: