Jockey (219/365).


Ibland är temalistan inte helt lätt, som detta tema. Kolla gärna själv, här finns temalistan.




Foto nr 219.



De ridande poliser som gick i täten av Prideparaden får bli mitt "jockey"-bidrag.

Stå ut med mig! De två rider på var sin häst på fotot, alltid något, även om de får sin lön som varande poliser och inte ryttare. Så då får damerna bli jockey hos mig. ;-)
Tror inte jag tar mig ut till Täby galopp bara för att få till ett helt riktigt fotobidrag på en proffsig kapplöpningsryttare (dvs en jockey). Täby galopp ligger på helt fel sida om stan (som jag ser det) och mina egna försök att rida har alltid slutat i total katastrof. Jag och hästar går inte bra ihop. Så hästar har jag respekt för.

I det stora tycker jag Akson gjort ett mycket fint jobb med fototemat. Yrkesgruppen jockey tror jag är liten i Sverige, det kan inte finnas så många kapplöpningsryttare som tjänar sitt uppehälle på denna sport? Det finns väl bara tre banor som anordnar galopptävlingar? (Det rids väl bara i de tre största städerna eller finns det mer galoppbanor?) När det gäller hästar så är det trav som är stort!

(I temalistan finns nr 117 - jockey.)

(Nu fick jag chans att gnälla lite, ursäkta mig för det Akson. "No hard feelings", hoppas jag? Skönt gnälla lite efter en hel dag med regn.)


Erik

Kommentarer:

1 Rantamor-På Näthinnan:

Ja just jockey vete tusan om jag kommer att få till...

får väl som vanligt fibbla ihop det på något sätt...

eller vi får ju ta 50 egna teman...

så kanske jockey ramlar bort för mig....

Kommentera här: