Kommentarer:

1 Ninni/fotografia:

Du kokar inte heller själv :) Syltkrukans hjortronsylt står även i mitt kylskåp. Den är jättegod!

2 Della:

Både stora och små för alls tycke och smak.

Smakar antagligen väldigt gott.

3 Kristallina:

Ju, en av dem kan jag också tänka mig. Smaskens! Hade inte varit dumt att störa ordningen på hyllan och slita åt sig en ;)

4 Pysselfarmor:

Jodu jag får nog också köpa sådana burkar! De bär jag hade sett försvann i störtregnet som kom i början av min femte semestervecka! Attans....men det blev ju kantareller i varje fall - 20 liter är inte illa!



Jag fick mig ett gott skratt när jag läste din kommentar om ligisterna i Gränssjö...kanske därför de klarar sig fastän det är en björn i området - hårda damer kan man tänka!

5 SigridfraEnget:

Mmmm-molte, som vi sier i Norge.

6 Maria C. Dunder:

Smaskigt...helst med riktig vaniljglass (eller pannkakor). =)



Min sugrörsbild är tyvärr inte någon förberedelse för någon fest...jag fick helt enkelt för mig att fota "sugrörsblommor" som jag och min dotter plockat ihop. En kul bild blev det. =)

7 Pumita:

Mm, så gott! Bjuder du på vaniljglass också? :p



Du har alldeles rätt, mobilfåtöljen är helt onödig den men söt ändå. ;) Nej, jag har inte allt och vill inte ha det heller... samlar hellre på upplevelser än saker. Inte likt mig alls att ha en sådan grej. :)

8 Benita:

Sådana burkar har vi inte här i Finland där jag bor men jag gissar att det är hjortronsylt. Vaniljglass och hjortronsylt är det bästa jag vet! :) Jag är ingen vidare bärplockare själv fastän jag bor med skogen runt hörnet. Lite blåbär och hallon brukar jag plocka men i år köpte jag färdigplockade. Hjortron skulle jag gärna plocka bara jag visste var dom fanns. :)

Kommentera här: