Trädgårdsövertag.

Nere i Vinterviken finns Trädgårdsföreningen. Nu i helgen arbetades det med att få övertaget efter vintern och styra den spirande våren rätt. Allt för att vi som senare i vår besöker Vintervikens trädgårdscafé ska kunna njuta av växter och blommor. Trevligt hur föreningens medlemmar hjälps åt.


En grupp i planerings-/planteringstagen.


Många krökta ryggar i Vintervikens trädgårdsförening. Så det snart blir fint för oss besökare!

Härligt att se hur den fina trädgården kring Trädgårdscaféet rensas och förbereds för sommarens alla blommor och vackra växter. Att kunna ta en promenad till ner till cafét och sitta där och njuta av en fika är ett härligt avbrott i vardagen. Snart öppnar serveringen!


Lite "växtverk" i Vintervikens trädgårdar.


Även mitt bidrag till Onsdagstema.

Här finns fler tolkningar,

För egen del planeras det för balkongplantering...
Erik

Kommentarer:

1 Leena:

Det är kul att jobba tillsammans som de gör här. Fast det måste ju vara någon som tar initiativet och samordnar, och det är inte alltid det lättaste. Själv påtar jag på i trädgården hemma, idag blir det att kratta lite. Våren har definitivt övertaget nu!

2 Monica o Jacob:

Ja här har våren övertaget,kul att vara fler och jobba ihop. Krokusen är uppe här med och alla olyckskorpar som sa att rådjuren skulle äta upp dom bara för att vi matat dom i vinter har än så länge fått lång näsa;-)

Fin blombild;-)

3 Pysselfarmor:

Tack för att jag fick en uppdatering om vad som händer där....det är vackert i Vinterviken, tack vare att alla hjälps åt.....

4 Birgitta:

Så trevligt med detta samarbete för allas glädje. Låter lockande med en fikapaus här

Må så gott!

Kommentera här: