På gång!

Lustigt att Sinneskatten väljer temat "på gång" just denna fredag. För mig personligen är det en hel del på gång. Inte riktigt så som jag tänkt den närmaste framtiden, men när blir det så som vi tänkt oss? Det är också avslut på något som varit på gång i över tre år. Men ändå blev det inte så. Fast jag vet att en del tycker att det både är trist och tråkigt att det blev detta slut. Samtidigt känns det som det nog var dags, om jag lite kryptiskt uttrycker mig så. (Om du förstår mer, låt det vara bra så. Valet är mitt och just nu känns det bäst så här.)


Fokus på den goda tårtan. Tack så mycket Eva, den tårtan gjorde du bra! (Dina bullar var också goda Anna-Karin.)

Men tack Esbjörn för att du fanns där och gav mig ny fyr under brasan redan nu, igår kväll! Vår "brainstorm" var mycket vitaliserande för mig och gav mig många intressanta tankar.
Kvällen igår var verkligen fylld med skratt och många intressanta idéer. Hoppas din kväll slutade precis som senast i Köpenhamn Esbjörn! (Notch, notch, you know what I mean.)
På gång, ja precis som Sinneskatten anar en vår på gång och nyligen (på plats) betraktat en massa fåglar som brukar samlas på en liten våtmark (kanske du anar vilken vätskeansamling jag syftar på?) vid den här tiden på året så har jag själv märkt av den där årliga våren och samtidigt halkat runt i det lynniga aprilvädret (fast det var sista mars igår).
Jag vet att det på landet, efter en dagsaktuell rapport via telefon (tack Henry), fortfarande finns snö där ute. Trist, men sant. Våren har inte nått hela landet ännu, långt därifrån.
Så vad är på gång?


Snart har vi barmark och värme igen, som i fjol. Stockholm Waterfront hade förra helgen besök av Socialdemokraterna som höll extrakongress och valde Håkan Juholt till ny partiledare.


Fotot taget från Örnsbergs tunnelbaneperrong mot Hägerstensvägen. Snön krymper.


Hornstull, torsdag 31 mars. Linje 4, en av SL:s blåa stambussar är på gång.


Inne i bussen (busslinje 4). Foto taget lite efter värsta rusningstrafiken.

Fototriss hade också "på g(ång)" nyligen, se ena inlägget här!


Andra "på gång"-tolkningar finns hos Sinneskatten!

Erik

Kommentarer:

1 Jah Hollis:

Det låter som om du ska börja ett nytt kapitel i jobbkarriären. Men jag kan ju misstolka det hela.

Vet du att Håkan Juholt och jag båda är uppväxta i den gamla Sossestaden Oskarshamn?

Härliga vårbilder. Den har varit på G länge här i Malmö, men inte blommat ut riktigt än.

2 Misswhatsit:

En fin krönika över temat PÅ GÅNG. Det verkar röra på sig där hos dig. Så är det ju i livet att det kan lunka på i gamla banor rätt länge och plötligt händer det en massa saker samtidigt. Hoppas att allt blir som du önskar.

Ha det gott!

3 carina/sinneskatten:

Att det är en del på gång kan man fatta ..det är bara att lycka till.

4 Erik "Semlan":

Vill inte riktigt göra detta till en dagboksblogg, tycker själv att de är rätt trista. :-)

Men ibland blir det inlägg som detta.

Tror själv att det går bra, men tack.

Kommentera här: