Fönster på Åsen.

Nu när det är valfritt så väljer jag ett fönster sett från två håll. Passade på igår när jag tog en promenad upp till torget vid fd postkontoret och Medborgarhuset. Kanske känner du igen utemiljön? Eller har testat maten där inne. Det var ett konditori i lokalerna förut. De brukade ha vad de kallade "höstsemlor" där.


Redan har torget fått en stor gran, även om julen är en bit bort.

                        
                        Ganska ful gran...


Vad gör man inte för ett fototema? Det var isande kallt där ute utan vinterjackan.



Andra fönsterbidrag hittar du hos Susanne.

Erik

Kommentarer:

1 Pumita:

Härmapa! ;D



I det här vädret föredrar man helt klart att fota fönster från insidan... iaf om man ger sig iväg utan jacka! Och snygg bild blev det också. Min är tagen för ett par veckor sedan. Jo, jag äter sushi rätt ofta och tröttnar aldrig... men rå fisk blir det sällan. ;)

2 Hasse A:

Morrn.



Kan det vara Telefonplan?



Ha de bra.



Hasse A

3 Ninni/fotografia:

Det från insidan känns behagligast ;) Nej det är inget ställe jag känner igen men det är nog inte så konstigt...det är inte de delarna av Stockholm jag besöker numera. Nu blir det mest innerstan när man är nere för att besöka någon utställning eller shoppa. Och det blir inte sååå ofta.

Må så gott!

4 Artan:

Hej, hur mår du idag då? :)

Kram!

5 Madde:

hahha granen ^^

6 larans:

Någon nämnde Telefonplan. Var där för ett år sedan när dottern bodde där, men känner inte igen det.

Kul med foto både utifrån och inifrån.

7 Heksann:

Väldigt fina bilder, härliga halloweenpumpeoranga färger.

8 Pysselfarmor:

Sitter nog helst på insidan av fönstret...och det var en jiddrans ful gran...kanske hängs det fullt med girlanger på den så att det inte syns....



Tack för kommentaren hos mig och teoridelen av svetskursen hölls på båten...nä vi svetsade inte ihop båten utan övade oss på annat ;-)

9 Erik "Semlan":

Dementerar direkt Telefonplan! Detta är (som det står i rubriken) Hägerstensåsen. Högst på Åsen vid gamla postkontoret och Medborgarhuset (Hägerstensåsens centrum). Men Ericsons gamla hemvist, Telefonplan är i närheten nedanför åsen. Numera håller Konstfack till i Ericsons gamla fabrikslokaler. Tack för kommentarerna, önskar alla en trevlig vecka.

10 Susannes fotoblogg:

Åh, så du har också varit och ätit sushi precis som Pumita. Och usch ja, vilken sned och krokig gran. Men man kanske rättar upp den tills ljusen ska sättas i.

11 Sven:

Då var vi på sushi-bar igen :) kul att se bilder från båda sidorna av fönstret.

Kommentera här: