Dag och natt

Väder har vi! Varmt är det. Temperaturen ligger precis under 30 grader i sovrummet på nätterna. Det blir inte mycket nattsömn när det är så varmt. Temat denna tisdag är just väder. Jag bjuder på två nytagna foton som visar lite typiskt stockholmsväder. Verkar bli ännu en varm och fin dag denna tisdag också.


För några nätter sedan, ute på Sjöberget. Där fläktade det lite, det var skönt.


Lite himmel och tak över Stockholm. En molnig, men ändå varm och solig dag.


Mer väder hittar du här!

Erik

Kommentarer:

1 Ingalill:

Vacker bild på hustaken :)

2 Monica o Jacob:

Fina bilder ser svala ut bägge två men den undre är väl het trots avsaknaden av sol.Som tur är svalnar det av här ute på nätterna i går morse var det 12,5 grader ute och 17,5 inne sköööönt.

Ha det bra i värmen;-)

3 Klimakteriehäxanxan:

Vi som har lyckan att ha tajmat (hemma)semestern med detta väder, vi njuter av Sommar/Stockholm i fulla drag!

4 Nukke:

Lyckligtvis bor vi i Älvsbyhus så att vi har så bra luftkonditionering även på nätterna :) och vi har haft lite regn också här på Österbotten. Men varmt har vi haft som överalt i Scandinavien. Vacker bild om himmeln över tak i Stockholm. Stockholm är en riktig sommarstad !!!!

5 Mona:

Fin bilder. Gillar Stockholmsvyn. Det är precis såna där läckra moln jag vill ha när jag fotar stadsvyer.

6 Monkan:

Fin bild med hustaken och häftig molnhimmel.

7 Pialotta:

Fläktar är alltid välkomna gäster då det gäller väder i Sommar.. riktigt varmt om nätterna oxså, men inte just nu här hos mig.. har alltid fönstret öppet nära mig. Hoppas det vänder om en smula nu.. gillar inte det stekheta.. men du gar fixat finfina bilder på ditt Stockholm:) Ha de..

8 El Stiffo:

Riktiga perspektivmoln !

9 Photos by Storm:

Jättefin andra bild där himlen förstärkte. Tänk så vackert det är med hustak/Lis

10 Bosse:

Försöker orientera mig i stadsmotivet. Hållpunkten blir studenthuset Nyponet till vänster – för det är det väl? Tog du bilden från Observatoriekullen?

11 Erik "Semlan":

Tack för alla kommentarer!

Du undrar Bosse och du känner igen dig. :-) Visst är fotot taget på Observatoriekullen. Fulla poäng och observant att känna igen Nyponet där många KTH-studenter bor.

Kommentera här: