Kommentarer:

1 carina/sinneskatten:

Njuter.............

Stillheten ,värmen och sommar.

2 cat:

Det där är min typ av sommar. Lugnt och stilla och inte en massa folk över allt. Ljuvliga bilder:)

3 Marie Carpe Diem:

Man alltså Semlan...............vilka sommarbilder. Här står jag nu på jobbet med full "ståpäls". Ja, jag ryser av välbehag :-) Önskar dig en fin fredag.

4 LottaM:

Hej!



Bär ner mig till sjön ...

Verkligen ett dygn från tidig morgon till kvälls solen går ned. Bra foton.



Ha en bra helg!

lottaM

5 Camilla-Bilder Av Livets Lust:

helt underbara foton du bjuder på i din "sommarlängtan"....

tittar på dem igen och längtar!!

6 Pennelina:

Se på de bilderna! Här är det ingen tvekan om temat :-)



Kram från Pennelina

7 Erik:

Tack för kommentarerna! Vill tillägga att jag gärna fortsätter med vintern ett tag till. Har ingen omedelbar sommarlängtan just nu (det var värre för ett par veckor sedan). Gärna vinter (med snö och is) någon månad till! Då blir vårvärmen när den väl kommer och sommaren därefter så mycket härligare, tycker jag! Vi bor i ett härligt land med årstidernas skiftningar. :-)

8 Camilla-Bilder Av Livets Lust:

haha...ja, härligt med såna som dig som reflekterar över detaljer i bilden...

Men ärligt talat så kom

varken båten eller flyt-bryggan i vattnet i fjol...

de låg där hela året... tror bilden är tagen i augusti, en sen sommarkväll!

Men denna sommar ska i alla fall båten i!



Ha en skön fredag!

9 Maria:

Den första och sista bilden gestaltar sommaren när den är som bäst, stämningsfullt och rogivande.



Tack för titten hos mig, och visst hade du rätt att det var en mix av tidiga och sena sommarblommor i mitt kollage.

10 Lasseivomma:

En hel rad härliga sommarbilder, tack. Gillar bilden med ekan allra bäst. Trevlig helg.

11 Ingalill:

Underbara bilder och längtan till sommaren bara växer :)

12 Mona:

Åh ljuvliga sommar. Visst är Sverige ett mycket vackert land!

13 foto CHIP:

Skööööööönt somrigt!

14 Kristallina:

Det var hemskt mycket sommar och jag gillar sommaren vid sjön. Kanoten ska helst vara med också.

Väldigt fina bilder!

15 Soffy:

Längtar...

16 Pialotta:

Ja men det är bara så underbart härligt på Sommaren:-) Mycket längtan i dina bilder, Erik:-)

17 Anette:

Vilket fridfullt ställe du visar. Tänk att få sitta på brygga och doppa fötterna i vattnet och filosofera lite. Härligt. /Anette

18 Erika:

Dina bilder är så fina, det ser verkligen sommarlikt ut.Instämmer i det du skrev om vintern ett tag till. Tänk om det för en gång skull kunde var en sådan övergång som vi minns från förr. Då vårfågeln började vakna till liv av dom första värmande solstrålarna, istappen på taknocken som bildade en liten minipöl på marken, det lilla ploppljudet för varje droppe istappen lämnade ifrån sig, allteftersom solen smälte den. När första vårblomman vågade sig fram för att se att nu är det dags att vakna till liv igen. För min del instämmer jag i dina ord, låt det vara kallt med snö/is ett bra tag till, vi är bara i slutet av Januari. Långt är det till sommarens varma klibbiga dagar då dom flesta börja gnälla att det är så varmt. Däremot finns det ingen annan än oss själva att ger skulden för att alla fyra årstider numera är ett enda ihopkok, allt på en och samma gång...som Per Gessle sjunger, men i hans låt handlar det om annat. :)



Varför är människosläktet ett sådant gnälligt släkte egentligen? Är det vinter så är det för kallt, är det sommar är det för varmt. Varför blir aldrig människan i sig, någonsin nöjd? Det skulle i så fall vara jag det. :)Ha ha haha.



Nu till något annat. Vi vet vid det här laget att din och min musiksmak verkligen går isär riktigt ordentligt. Nu undra du kanske varför jag skriver om musik. Jo, det är så här att i går fick jag höra en grupp (svensk) som jag lagt upp en Youtube på min blogg. Skulle vara roligt om du knatade in och lyssnade på den. Jag tror nämligen att där har vi samma smak.



Här skiner solen denna kalla lördagsmorgon.

Önskar dig en fin solig helg.

Vinkelevink

19 Erika:

Tack för din kommentar om "Willy Clay Band". Jag har aldrig hört dem innan. Av en händelser råkade jag i går kväll bläddra bland kanalerna, precis då började dom spela i "Gokväll" ett program jag aldrig brukar följa. Kan kika en liten stund någon enstaka gång i brist på bättre, men inte mer. Jag blev så tagen av låten, sångaren, gitarrsolot att jag satte mig upp från min ganska så slöa lata liggande ställning i soffan, omgärdad av plädar och katt. Jag var nog helt borta under den stunden dom spelade. Inte ofta jag blir så berörd av musik, men igår blev jag det verkligen.



Instämmer varför dessa grupper aldrig får en chans att hamna på olika topplistor och dylikt. Kollade på "CDON.COM där finns en CD daterat 2009 och en EP 2007. Det stod faktiskt EP blev lite förvånad för så hette det förr på vinylskivorna. På "Ginza" fanns två cd med dem.



Om en grupp kommer från en mindre ort, kanske det inte är lika lätt att komma fram i ljuset som om dom bott i Stockholm, Göteborg och Malmö. Bara en teori som jag nog tror stämmer ganska så bra. Oavsett är dom riktigt bra.



Solen har somnat av en del här nu, kanske var den ute och slog runt i går kväll fredag och allt, och inte orkade lysa upp dagen någon längre stund. :)

20 Inger Maryissa:

Ja, när man ser dessa underbara bilder längtar man verkligen efter sommaren

21 Nina Xi Fotoblogg:

Härligt somriga bilder! Tycker du har lyckats fånga sommar när den är som bäst!

22 christina:

Fantastiska sommar bilder!! Jag vill ut med en ekan och ro och kankse meta lite! :-)

Kommentera här: