Fototriss - oväntat

                                  

Hann inte med Fototrissen igår. Veckans tema är oväntat. Dagens trafikkaos var kanske inte så oväntat... men just nu kan jag inte komma in på Helenas blogg och lämna in mitt bidrag, det var oväntat! Kanske hittar någon hit till min triss ändå?


Blev oväntat bjuden på semla på arbetet förra veckan. Gjorde fikat godare.


Plötsligt och oväntat slog kommunen till och rev Aspuddsbadet i decemberrusket. Många poliser bevakade riviningen från alla väderstreck. Överklagande av beslutet hade ännu inte behandlats färdigt... Personligen har jag ändrat min inställning till politiker i allmänhet och de styrande borgarna i synnerhet. Bra att det är val i september!


Oväntat ballongfynd (efter snöstormen) under söndagspromenaden.


Det finns många bidrag/tolkningar hos 
Erik

Kommentarer:

1 Helena/Bildbloggerian:

Åh, så sugen jag blev på semla nu! Trots att jag just har smällt i mig både en muffin och flera mandelkubb. Att vara mammaledig är inte bra för fikamoralen...



Vilken tur att det verkar funka nu med att komma in på sidan förresten, för jag kom hit via länken på Fototriss.

2 Erik "Semlan":

Helena: Tur och tur. Jag "hann" skriva in mig på listan innan laddandet av sidan avbröts i IE. Så utöver några som jag vet brukar lämna in, så kan jag inte klicka mig vidare från Fototrissen till andra fotobloggare. Det är lite trist. Undrar var felet sitter?

3 Helena/Bildbloggerian:

Hmm, det låter inte bra. Mamma hade visst upplevt samma problem också. Jag använder ju Firefox och där är det inga problem, men jag testade även med IE8 nu och det verkar funka. Vet inte om det kan vara nåt som ligger i IE7, ifall du har det. Hur som helst, så tror jag tyvärr inte det är något som jag råder över.

4 Gunvor:

Nu hoppas jag också att det funkar. Bra triss där semlan frestar mest!Blev sugen jag också.

5 Erik "Semlan":

Tack för ditt snabba svar Helena! Uppskattas och kan nämna att just nu klev jag in igen på Fototriss (19:40) och nu stannar sidan snällt kvar. Bara så du vet. Varför det inte fungerade tidigare i dag kanske förblir ett mysterium. :-)

6 El Stiffo:

Semlor, man kan inte leva med dom och man kan inte vara utan dom.

7 Marie-Louise:

Trevlig triss, ha en bra dag.

8 Jah Hollis:

Bra triss. Fast kanske inte så oväntat att folk bjuder dig på semla. :-)

9 Anne-Lie:

Min favoritbild i din triss är helt klart semlan;-))

Kommentera här: