Ny A. Bard musik - Gravitonas

Jag har alltid haft ett gott öga till Alexander Bard. Han är en riktig häxmästare när det gäller musik! Vem minns inte hans grupp "Army of lovers" eller "Bodies Without Organs" (BWO som jag tycker skulle ha vunnit svenska uttagningen till Melodifestivalen 2006 med "Temple of Love"). Nu har han en ny grupp (eller kanske snarare duo) Gravitonas. Kolla låten "Religious", jag tycker den är läcker. Tack Jerry för att du gjorde mig uppmärksam på Bards nya upptåg, faktiskt något jag missat.


Här får du den i eget fönster!

Bra video med härligt mystiska symboler och några tydliga (som dopscenen i vattnet). Som vanligt en skön discolåt när Bard är med. En rolig scen i bästa Hitchcockstil är när Bard sitter i fåtöljen och röker på en gigantisk pipa. På samma sätt arbetade Hitchcock ibland. I en film lät han göra en gigantisk telefon så den kunde vara med skarp i bild samtidigt som skådespelarna för att öka på spänningen (i handlingen väntade de på ett telefonsamtal). Utöver Alexander Bard i kortbyxor så ser du Andreas Öhrn i videon.

En mycket vacker video är den till låten "You Break Me Up". Riktigt snygg video med fina små scener och tar upp ett ämne som säkert många backar inför. Tänk om ens begravning kunde bli så snygg! Själva låten är kanske ingen tiopoängare, men någon ny remix kan bli bra och funka på dansgolvet.


Såklart du kan få även denna video i eget fönster!

All heder åt Alexander Bard, jag väntar med spänning på mera dansant musik!

Gravitonas hemsida här! Har du Spotify, lyssna mer här!


Känner att jag måste ta med "Empire of the Sun" också. En skön grupp som släppt denna låt.


Njut videon i eget fönster här!

Jag bara kapitulerar totalt, show och bra dansmusik! Vad tycker du?
Här en äldre låt... ja del av



Kliv in här till Empire of the Suns hemsida.
Erik

Kommentarer:

1 ElStiffo:

Bard är bra! Effektiv video.

2 Jerry:

Tack själv! Den första dängan med Empire of the sun var ju riktigt trevlig...

Kommentera här: