Förberedelser.

Veckans tisdagstema är förberedelser och eftersom julförberedelserna pågår som bäst och säkert går att beskåda bland tolkningarna så väljer jag helt andra förberedelser.

Jag visar upp förberedelser i närheten av Rosenbad där kontorshus får nya våningar på höjden. Ser lite lustigt ut med byggställningar som går högre upp än själva huset.

 
Ser ut som kontorshuset ska få minst ett par våningar till.


Baksidan av kontorshuset har inte byggställningarna på plats ännu.


Stadshuset som jag alltid upplevt som en stor och hög byggnad har börjat krympa och se ganska liten ut ju fler höga kontorshus som byggs upp i kvarteren nära Centralstationen. Står man på Södermalmsidan och tittar mot Stadshuset över Riddarfjärden så är den röda tegelbyggnaden inte så dominerande längre i "skylinen". 


Nybyggt kongresscenter mellan Stadshuset och Centralen. Har inte bestämt mig om jag tycker det är fult eller vackert. Där inne pågår nästan ständigt förberedelser...



Fler och andra tolkningar på förberedelser här
 
Erik

Kommentarer:

1 Anette:

Flotte og majestetiske forberedelsesbilder :)

2 Olle:

Jag vet inte men tycker nog att kongresscentrets utsmyckning mest ser ut som en dumpningsstation för gamla armeringsjärn och balkar

3 Carina - inspirera:

Bra tolkning! Snacka om förberedelse...

Ha en magisk jul...

Kramen.

4 Pialotta:

Ja, det gör det... varför det kan jag undra? Kul att se något annat än bara julförberedelser:) Nu ska jag förbereda mig för en eller två, goda koppar kaffe ;) Trevlig tillvaro :)

5 Karoleen:

Många förberedelser där för att få allt rätt och tyvärr är det väl så att det lätt kan bli mycket fel om man bara glömmer något litet. God Jul på dig!

6 Camilla "Lillagul":

Kul att se lite annat än julförberedelser :)

Ser onekligen lite knepigt ut att byggnadsställningen är högre än själva byggnaden.

Hade det funnits en gilla knapp här så hade jag tryckt på den gällande Kongress centrat :)

God Jul !

7 Klimakteriehäxan:

Visst är det där kongresstället lite knepigt ... men rätt snyggt i kvällsbelysning!

Kommentera här: