Utslagen av kylan?

Ett fynd på en parkbänk.
Getingen är fotograferad i onsdags morse, efter en snöby som passerade fort och vars vita flingor smälte bort nästan på en gång när de nuddade marken.

Ett köldoffer. Getingen var inte död, men illa däran.

 


Inte frost, utan snö!

Erik

Kommentarer:

1 Baronessan:

Det är alldeles för tidigt för sån kyla. Men det är väl bara att bita ihop. Glad fredag!

2 El Stiffo:

Stackars liten, alla ska vi den vägen vandra...

3 Susanne:

Nästan så där såg asfalten ut i Rom i somras när temperaturen låg på nästan 40 grader, förutom den vita färgen då. Fast det var asfalten som hade smält - inte vattnet som i din bild. :)

4 Hasse A:

Morrn Erik.

Time å valla laggen......



Getingar är inte som vanligt folk!

De enda som överlever vintern är befruktade honor, alla andra dör......

Ha de bra.

Hasse A

5 Fia:

Oh no! Stackars liten! Jag är en lättrörd person, så led med den stackars lilla krabaten. Man verkligen ser hur kylan har förlamat kroppen. Häftig, talande bild.

6 Erika:

Den där lilla stackaren är det verkligen synd om. Brukar inte dom små liven redan skaffat vinterboende där de kan stoppa in sig själva, eller lägger deras liv helt enkelt av efter en sommar? Egentligen vet inte jag hur det är med dom, men allt kan man inte veta heller bara det mesta. :)

Fin bild i allafall.



Snö vad är det för något, kommer det nerifrån eller sidled kanske....:)Det lär jag väl inte få se här de närmaste månaderna...möjligen när det börja våras i Mars, då brukar snöflingorna vakna till liv i denna delen av Sverige.

Kommentera här: