Damen i baren på Diset


Ni får själva fantisera vidare hur kvinnan med de rosa skorna såg ut "högre upp"...

Vill inte avslöja mer än de handmålade gamla skorna. Rosa skor! Kanske ett inlägg i den pågående kampanjen kring bröstcancer? Men tror hon både gillar skorna och färgen rosa. Men målningen var inte så snyggt gjord... syntes verkligen att skorna fått ny färg av ägaren själv. När såg man damskor med den typen av klack senast? Även om de inte är så höga så lär det krävas visst mått av balans. Kanske en bra mätare på när det är dags bege sig hem igen. Intrycken vid ett besök på lokala puben inskränker sig inte bara till småprat med kompisar/grannar och alkoholkonsumering. Det kan passera kändisar (kolla Kevin Borg-inlägget) Ikväll är det dags för karaoke på Diset (lokalt lördagsnöje för en grupp med blandad sångteknik). Om inte kvällskylan håller mig inne så blir det kanske lite egen sång med stöd av bakgrundsmusik och kör... Förresten, körslaget börjar ikväll i Fyran! Denna gång är skaparen av själva programidén, Caroline af Ugglas deltagare med sin kör och bland andra körledare utmärker sig Roger Pontare (Norrlandsindianen!) och Andreas Lundstedt (bör kunna välja bra låtar med drag). Även den unga damen Amy Diamond ska leda en egen kör, det blir kanske mer kören som leder sig själv? . Hmm, svårt val, kan kanske slinka in på Diset efter körslaget och sjunga någon låt på karaoken, eller inte...?

noterat:
Disets Facebooksida har någon lånat ett bloggfoto taget av lilla mig. Där du Bosse, du som inte tycker det behövs signatur på foton som publiceras på bloggen! Anledning att signera bilderna, de lånas mellan varven (säkert sökning via google) utan att någon frågat om lov. Bra om de bär på något spår från fotografen! Men det hindrar ju inte dig Bosse att tycka som du gör, men jag kör igång igen, på allvar, med signatur på mina foton. Helt klart trevligare om det syns att bildens ursprung är mitt.
Kul om någon/några bloggare tycker kring detta. Har du någon erfarenhet kring "lånade bilder"?  
Erik

Kommentarer:

1 Erika:

I bland kan jag tycka det är för mycket om och kring bröstcancer, det finns även prostatacancer som jag anser skall uppmärksammas precis lika mycket vilket det ej gör. Aschberg och ja, vad heter han nu som var med i traskande runt halva Sverige, du vet vem jag menar. Det är bara en liten del som har kommit upp till ytan, båda sorterna anser jag är lika viktiga att föra fram i ljuset.



Länken du skrev in efter din kommentar hos mig ser en aning knas ut och blev det också. Kolla får du se. :) Att lilla Sockergrynet inte är med på den bloggen är att det går inte att sätta in bilder på samma sätt som på blogspot. Det är det enda som är negativt på den bloggsajt jag nu är på. Men något får man väl försaka. Sockerfloffet lever i allra högsta grad.



Vink från ett regnigt Kronis.

2 Erik:

Bra att Sockergrynet mår bra! Har ännu inte spanat in den knasiga länken. Får väl skriva en kommentar till ;-) Nåja, detta med olika bloggvärdar är verkligen knepigt. På det ena stället är det bra, på det andra stället är det något annat som är bättre, men då finns inte det där första. Jag funderar starkt på att flytta då blogg.se mellan varven är trög och ger konstiga felmeddelanden. Lutar åt Blogger, den verkar i alla fall fungera i princip prickfritt. Undrar när den perfekta bloggvärden dyker upp, med en massa bra verktyg? Då har väl i princip alla slutat blogga?!

Inget regn här i Stockholm ännu, men det mulnar på och ruskigt kallt är det. Kort, rask promenad affären tur&retur, måste ha mat. Det blir nog Körslaget ikväll. Köpte god ost och vin finns...

3 El Stiffo:

Bra bild. Den lämnar något till mig att lägga till eller fantisera över. Vem, var, när, hur så där.

4 Bosse:

Jag gillar reflektionen "Kanske en bra mätare på när det är dags bege sig hem igen".

Signera på du, jag har vant mig vid att många vill göra det. Jag odlar min exhibitionism jag också, fast på andra sätt. ;-)

5 Hasse A:

Morrn Erik.



Jag trodde "Lorry" i Sumpan hade stängt......



Ha en bra helg.



Hasse A

6 Susanne:

"Lånade" foton har även jag råkat ut för en hel del. Där jag upptäckt att man inte skrivit ut vem som tagit det har jag kontaktat personen och det har gett resultat. Numera har jag satt en Creative Commons-licens som innebär att man får använda mina foton på villkor att man anger mig som upphovsrättsinnehavare, inte bearbetar fotot eller använder det i kommersiella sammanhang. Tycker inte om när någon publicerar foton jag tagit och mer eller mindre utger sig för att ha tagit dem.

7 Erika:

Att se foto man själv tagit på andra sidor kan göra mig också reellt sur. Har alltid satt dit mitt namn på mina bilder, någon tycker det förstör själva bilden i sig, kan så var, men man behöver väl inte skriva tvärs över hela fotot.

Kommentera här: