Fredagsfärger

Såg inne hos andra bloggare att Fredagsfärger vaknat till liv igen, kul. Denna vecka står det: "Veckans färger tar jag från mina nya gardiner. De går i RÖTT, SVART och BEIGE."
Jaha, jag fick ihop färgerna på jobbet och tog detta foto.


Man tager vad man haver... toan på jobbet har rätt kakelfärg och med rabattkupong och nyinköpt cd i handen fick jag ihop rätt färgkombo!
Lite av metafoto. Förra årets Fotomässa ute i Älvsjö var intressant, tänkte besöka den även i år, nästa helg. Rabattkupongen får bidra med det svarta. Tycker om Mark Knopflers senaste skiva, flera spår hämtar inspiration från den "gröna ön". Så efter flera "americanaskivor" verkar Mark söka sig tillbaka till hemmatrakterna. Lustigt nog försvann lite av det röda, på fotot blev färgen mer orange, men jag lovar att skivomslaget är väldigt rött!

Det finns ett 40-tal bidrag att kolla in på

Vill du själv få fatt i mer info om Fotomässan, bara klicka på ordet!
Inser att klockan tickat på ganska ordentligt denna lördag. Nu blir det "hurry, hurry" för att ta mig till Gallerian i Liljeholmen och besöka några affärer... Återkommer senare idag ;-)

Erik

Kommentarer:

1 El Stiffo:

Ditt praktiska sätt att lösa fotouppgifterna får mig ofta att dra på smilbanden. Har inte lyckats bestämma mig om jag ska gå på fotomässan eller inte.

2 Jah Hollis:

Lustigt. Jag skrev just "Man tager vad man haver" i en kommentar till ett bidrag till Fredagsfärger. Och det har du ju redan konstaterat.

Knopflers senaste skiva sågades kraftigt i något av de brittiska rockmagasinen. "Så tillbakalutat att det verkar som om Mark Knopfler inte vill visa vad han egentligen kan", tyckte den recensenten.

Jag tycker nog musiken till Local Hero och så Sailing to Philadelphia är det bästa han gjort på egen hand. Skivan med Emmylou Harris är inte dum den heller.

3 Erik:

Tack för kommentarerna! Tjaa, med rabattkupongen och några föredragshållare som verkar intressanta blir det Fotomässabesök för mig ElStiffo. Kanske ses vi?

Jah Hollis: Lugn ja visst, men denna gråa höst tycker jag Knopflers skiva passar bra som ljudillustration till hösten. Men personligen håller jag "Sailing to Philadelphia" högst bland Marks soloutflykter, suverän platta! När han sen sjunger duett med Van the man på ett spår blir ju inte plattan sämre, precis... :-) Fast Dire Straits då talar vi skön musik i kubik. När första "Sultans..." kom var det något helt nytt, det var så öronen korvade sig! Men jag inser (angående fotot) att ett kommande inlägg har en bild som kunde passa lika bra, ur levande livet. Inlägget kommer snart. ;-)

Kommentera här: