Musikfoto - Mamma

Passande tema denna helg :-)

                                                

Eftersom en av de bästa mamma-låtarna redan togs av Rajson som håller i temat började jag fundera i nya banor. Först var jag inne på den gamla svensktoppshitten "Mamma är lik sin mamma" med Siw Malmkvist. Men det är ju inte helt sant... Visst stämmer det till en del, men valde ändå bort det musikvalet.

Min mamma på ett foto som onekligen har några år på nacken. Hon och jag väntar på taxin inför en sommarresa.
Min mamma har varit ganska krasslig, men just nu mår hon bättre. Så jag sänder en liten hälsning denna bloggväg också, ner till Skåne där hon och min far numera bor. :-)


Kanske kan vi fika tillsammans nästa gång vi ses, mamma?

Musikmässigt har jag märkt hur jag ibland bara gillar något, gruppen ERA är en sådan. Jag trivs med det sakrala anslaget i musiken. Körsången lägger till en pampighet. Precis som jag gillar (fast kanske mer gillade) Alan Parsons Project så har jag slukat ERA med hull och hår. Allt behöver verkligen inte vara rock'n'roll
Nu passar det bra, eftersom en låt med ERA heter just "Mother". Videon är ganska snygg, den går att få fram som High Quality, bara klicka på länken, http://www.youtube.com/watch?v=vLHleQ5BI3o och blicka på HQ nere till höger.

Klickar du på logon högst upp kan du få se andras tolkningar och låtval.

Hmm, oj, sjätte inlägget idag. Blir nog få som orkar läsa bakåt..?!
Erik

Kommentarer:

1 ElStiffo:

Bilden med dig och din mamma är fin. Ska se om jag kan hitta något liknande.

2 Rajson:

Vilket fint foto!

Tänk förr visste man hur man skulle klä sig, men frågan är om det var så bekvämt!?Får mig att tänka på ett lite liknande foto av mig, syrran och lilla mamma framför pappas första bil.En Moskowitc(?)-en rysk bil som såldes i Finland början av 60-talet.Sen bar det mot Sverige med flyttlasset och min far drömde om att få byta detta åbäke mot en fin Volvo!

Skön musik!

Tack för alla dina härliga bidrag och hoppas du hänger på i augusti igen!Ha det gott!

Kommentera här: