Mönster under promenad

Har DU någon runda du brukar gå? När jag kommer ut ur porten så kan jag först bara gå åt ett håll. Ja om jag inte ska in i någon annan port eller in i tvättstugan. Men ganska snart öppnar sig valmöjligheter. Svänga vänster runt huset och vandra mot Vinterviken. Svänga höger efter ett tag och komma ut på Örnberget/Sjöberget och njuta av utsikten och sedan gå nerför några trätrappor och komma till Vinterviken eller båtbryggan. Så där håller det på. Jag har insett att jag ganska ofta väljer en speciell runda när jag och sambon är ute och går. En trivsam promenad.
Brukar du också styra stegen ungefär likadant? Kanske har du en joggingrunda som du upprepar flera gånger i veckan?
Vana steg som kan ge oväntade vyer, oväntade möten, nya saker.

För även under vana promenadstråk kan jag finna helt nya saker att ta foton på.
Här kommer ett, mönsterrikt.

Erik

Kommentarer:

1 Fia:

Vi är också löjligt inkörda på en speciell promenadrunda.

2 Pysen73:

Vilken läcker bild!

Jag hade en runda som jag brukade gå som var lagom lång, men sen dök det upp vildhundar där och jag har inte vågat mig dit igen...

3 Hasse:

Morrn Erik.



Flott lek med skuggor.



Ha de bra

Hasse

4 Jah Hollis:

Det är nog lätt att skaffa sig sådana vanor. Hittar man en runda som är lagom lång och inte alltför trist så finns det ju egentligen ingen anledning att byta ut den.

Själv håller jag mig mest till min cykel eftersom Malmö är en utmärkt cykelstad som inte på långa vägar har de avstånden som finns i Stockholm. Malmö är en liten stad och man når ganska snabbt även ytterområdena (här finns inga förorter i stockholmsk bemärkelse).

Min väg upp till centrum brukar oftast leda till The Pickwick Pub. :-)

5 Jah Hollis:

PS. Snygg bild! DS.

6 Bosse:

Riktigt snygg bild!

:-)

Kommentera här: