Veckans fönster nr 25

Lördag den 21 mars och dags för ett nytt fönster



Tittar runt bland redan inlämnade bidragen... från monteringsfärdigt till småslitet gammalt. Hmm? Vad ska jag välja att visa upp..? Kan ett fönster beskriva hur jag känner mig?
För idag känner jag mig lite trött och seg. Veckan har bland annat bjudit på en minst sagt jobbig upplevelse i tandläkarstolen. Jag hade en kuslig föraning att besöket inte skulle gå bra. Ännu en gång ett tillfälle då jag skulle ha "lyssnat" på denna inre "röst", denna känsla. En del av tidigare genomgången terapi mot min tandläkarskräck känns som bortblåst just nu. Tjaa, inte varje dag man är nära döden i tandläkarstolen!
Men idag är en annan dag. (Var inte det en schlagerlåt?) Solen skiner och en promenad kan man kanske tänka sig... senare idag.

Tycker detta fönster från Tunis i Tunisien har rätt färg för hur jag känner mig just idag ;-)




Susanne har fler fönsterbidrag på sin blogg

Erik

Kommentarer:

1 Kadermo / Veckans dagar:

Vad olika det kan bli, förr hade jag också tandläkarskräck, numera kan jag slappna av helt. Ditt fönster känns ända ganska hoppfullt. Snart är det vår på riktigt !

2 annette:

Tycker trots Din upplevelse i tandläkarstolen under veckan att Ditt fönster andas hoppfullhet på något sätt, förstår detta med tandläkarskräcken, klarar av att gå till min men det beror enbart på hennes underbara sätt och inte på mej!

Ditt fönster tycker jag väldigt mkt om, älskar den blå färgen och så lite nött och slitet här och där!



Hoppas Du får en bra Helg!



annette

3 Pumita:

Ojoj, här har man målat hellre än bra. Men charmigt blev det... ;)

4 Amanda Andersson:

Som alltid är blått och vitt vackra färger tillsammans. Fönstret är väldigt fint och hade du inte skrivit att det var från Tunisien, så hade jag gissat på Grekland. Skön helg /Amanda

5 Ninni/fotografia:

Ett fönster helt i min smak! Så charmigt! Hade nog också gissat på Grekland.

Tandläkarskräck, usch ja, det är väl inte det roligaste man kan göra, att gå till tandläkaren. Men jag har tack och lov hittat bra tandläkare som tagit min oro på allvar coh det är det viktigaste. Sen är det ju inte roligt att behöva betala dyrt för obehaget;)

Hoppas du får en fin lördag...trots allt!

6 foto CHIP Birgitta:

Superfint fönster! Med den rätta sydländska färgen.

Hoppas det dröjer till nästa besök!

7 foto CHIP Birgitta:

... tandläkarbesök alltså :)

8 Rajson:

Hoppas du fått en skön promenad.Blir du lika uppiggad som denna blåa färg så är det härligt.

Tack för kommentaren hos mig o min enkla tulipan.Du undrade över "underlaget".En enkel glasskiva lagd över en vid glasvas."Man tager vad man haver"

Ha dé!

9 britten:

Är det blå blå känslor..?..kram

10 Fia:

Det var ju ett väldigt vackert fönster som inte alls andas tandläkarångest. Men det kanske ska illusterra lättnaden när besöket är avklarat? Hoppas du slipper fler jobbiga besök.

11 Villa sciacca:

Bli inte förvirrad nu.. klicka på länken så förstår du... :o)

12 Marie Carpe Diem:

Åh så fint! Vacker blå färg, ja lite greklandsblått ;-) Trist med skräcken hos tandis. Förstår dig precis. Jag har tidigare fått panik hos tandläkaren, men efter att jag träffat tandläkaren med stort T funkar det bättre. Dessutom har jag min mp3 laddad med lugn lite meditativ musik och det funkar ganska bra. Fortsatt trevlig helg.

13 Susanne:

Vacker blå färg. Hoppas krukhållarna håller ordentligt och inte rostar sönder. Hoppas du kommit över tandläkarbesöket nu. Förstår precis vad det innebär. :(

Kommentera här: