Ungarna ville släcka lyset...

Earth Hour inföll i lördags. Märkte att ganska få i grannskapet verkade släcka. Så jag bad grannarna släcka ljuset från balkongen, min högljudda uppmaning ekade mellan husen (kanske få som uppskattade ;-) Det var våra barn som tyckte vi skulle släcka. Jag hade tänkt strunta i denna timme, men ville barnen så... Familjespel i stearinljus, lite svårt se färgen på brickorna och antalet prickar på tärningen! Men lite mer ljus gav de levande ljusen än vad kameran återger.



Har inte sett om så många följde uppmaningen att släcka ner...
enligt något elföretag var det knappt märkbar skillnad. På något ställe (tror det var i DN) stod det att ungfär en halv miljon hushåll hörsammat uppmaningen att släcka mellan kl. 20.30-21.30


Håller i en söt igelkott som ljuskälla


Kan någon se vilket sällskapsspel vi spelat? Ryggen på samma värmeljusigelkott syns i förgrunden...

Några stämningsbilder bara. Må gott alla bloggare.
Här i Stockholm har solen lyst och värmt en del idag, skönt!
Erik

Kommentarer:

1 ElStiffo:

Afrikas Stjärna

2 Anonym:

Bara så där iskallt. Så var den gissningsleken slut, tack för kaffet ElStiffo ;-) Ja, du har rätt!

3 Erika:

I min bostad släktes det ner. Här i området om vi bortser från dem som inte var hemma, släkte fyra lägenheter ned (huset mittemot),fem med min. Huset jag själv bor i kunde jag inte se, lite värre att kolla. :) Dem som släkte ner visste jag redan innan skulle göra det, eftersom jag har lärt känna dem under åren här och vet vad de står när det gäller bl.a. klimatet.

Kommentera här: