Timeout...

... eller kanske mer sommarlov.
Bloggen tar en paus, men bara någon vecka eller två.
Avslutar (före pausen) med en lite annorlunda syn på Stockholm.
Jag har börjat leta efter udda stockholmsbilder, det var då jag insåg att jag behöver en Timeout.
Äsch, fast ett par foton tycker jag själv är ganska bra :-)


Liten och större.


Ta av dig skorna...

                            
                             Många söker sig till Sjöberget på kvällarna... där utsikten kan se ut så här.


Klara sjö. Tre damer med hatt.


Stadshus i fonden.


Flicka under bron.

Under timeout:en kan jag inte delta i fototeman, så därför passar jag på här! Kan ju alltid hoppas att något foto passar in i kommande teman ;-)

Önskar alla en skön sommar!

                                   Titta in igen om dryga veckan, då kanske det hänt nå't...
Erik

Kommentarer:

1 Pysen73:

Önskar dig ett skönt sommarlov! :o)

2 Soffy:

Ha det så fint, njut av värmen!

3 ElStiffo:

Du ska ha ett bra sommarlov.Klara sjö gillar jag, med en massa linjer i bakgrunden och det ser ut som om hela staden håller på att sjunka.

4 Ninni:

Ha en skön ledighet!

5 Tommy:

Fina foton! Stockholm är fantastiskt!!

6 Erik "Semlan":

UPPDATERING: Fantastiskt väder! Fast det verkar nästan hela Sverige ha just nu. :-) Norrsjön erbjuder 24 grader i vattnet, klart badbart. Idag har jag plaskat runt fyra gånger! Få se om vi får någon fiskelycka ikväll, det är kanske för bra väder. Kommer att bli mycket hallon, mycket blommor och en massa smultron är på väg... få se hur det blir med lingon och blåbär!?

I denna värme blir det inte så mycket nyttigt gjort, men skönt att slappa lite också ;-)

Må så gott alla bloggvänner! (Få se när jag kan använda mobilt bredband igen...)

7 Erik:

Glömde... Tack för kommentarerna!

8 Erika:

Önskar Dig all gott med sol värme och allt annat runtomkring. Vädret i hela Sverige ser ut att vara detsamma. Här har det varit en hel del blåst några dagar, som inte direkt hör samman med sommar, men det är inte så mycket som går att kallas för normalt längre. Men vinden enligt vädergubben skall avta, vilket syns redan denna söndag.



Fina bilder du lagt in. Flickan under bron får mig att kallsvettas en hel del. Hur i hela friden kommer man dit utan att tippa ner i vattnet, och av vilken anledning sätter man sig där? Eller är det jag som resonera galet nu? :)



Såg din kommentar hos någon där du nämner MJ. Håller med, och är av samma åsikt. Lögner, uppdiktade historier, allt för att få läsare att gapa som en fågelholk vid frukostbordet. I stället för att racka ner på honom som person, engagera sig i det han stod för, nämligen musiken. Jag gillade honom skarpt, både hans musik och dans. Enastående i sitt slag, verkligen. Nu har han fått frid och människor över hela världen skall respektera hans minne och sluta slänga skit och annat om honom. Alla människor oavsett vanlig Svensson - kändis har alla saker i sitt bagage, inget märkvärdigt alls. Men gällande kändis som avlidit skall det till varje pris rotas fram mycket smutsiga saker, sedan om det är sanning eller ej, har tydligen ingen betydelser. En person som är död har inte en chans att försvara sig, mot vidriga skriverier.



Vinkelevink i sommarvärmen!



Tack så mycket för din snälla kommentar!

9 Fia:

Man får sköna sommarvibbar av dina bilder. Bilden på Stadshuset var läcker. Kul perspektiv!

10 Monkan:

Ja, bilderna passar ju t.ex i på veckans Fototriss, bilder på S eller E, och Stockholm är ju S :-)



Den första bilden var ju kul, och väldigt somrig. Min favorit i samlingen är helt klart Stadshuset. Gör sig alltid bra på bild och att ta den därifrån, Blekholmsterrassen? Därifrån har jag funderat på att ta.

11 Bibban:

Hej..tittade in precis när du tar paus..men jag kommer tillbaka..

Bibban

12 Anna:

Trevligt sommarlov på dig och bloggen. Kom tillbaka med många intressanta bilder men glöm inte att säkerhetskopiera dem :)

Kommentera här: