Fredagsfoto - skylt

                                  

Granne med Centralen i Stockholm finns ett nybyggt höghus med en gigantisk skylt på husfasaden. Själva höghuset är lite speciellt det också, ska värmas upp av dem som finns i huset. Detta höghus ingår i den överbyggnad som byggs för fullt, som snart "lägger tak på/stänger in" hela Centralens norra bangård. Huset med skylten tycker jag passar bra som bidrag denna fredag.
                   
 
Erik

Kommentarer:

1 Sussa:

Det är nästan synd att skylten finns på huset ... Huset ser häftigt ut tycker jag. Men är det bra att lägga tak över norra bangården? Det är det kanske?

2 El Stiffo:

Ascool bild!

3 Kadermo / Veckans dagar:

Vilket spännande foto det blev. Proportionerna på skylten gör att huset ser litet ut, men jag antar att det är ganska så stort.

4 ninni/fotografia:

En riktigt STOR skylt! Jag kan nästan hålla med Sussa om att det är synd att den finns där...huset ser ju läckert ut med färgstråken.

Har kommit av mig lite med bloggandet och kommenterandet jag också under ledigheten i Sverige. Det är så mycket annat som man vill göra :)Nu åker vi tillbaka till Brasilien i början av nästa vecka så då blir det väl som vanligt igen...ett tag.

Sen går flyttlasset tillbaka hit i september och vår svenska vardag startar igen.Antagligen blir det lite mindre tid framför datorn för mig då.

Håller tummarna för att du får ditt konkursbo! Är det något som du ska ha som fritidssyssla eller arbeta med?

Är det jazzfestivalen som ska besökas? Låter som ett skönt sätt att tillbringa en fin sommarkväll på.

Ha en skön helg!

5 Nettan:

DET var en JÄTTESTOR skylt, synd bara att den skymmer.



Ha det så gott// Nettan

6 Monkan:

Ja den skylten har jag sett, på det konstiga huset. Oj ska det värmas upp av dem som finns i huset, det hade jag ingen aning om.

7 Erik:

Tack för kommentarerna! Jodå, ett höghus med kontor är det med en väldigt stor skylt. Snett över gatan finns flera höga kontorshus som förändrar Stockholm skyline från Riddarfjärden eller Södermalm. Ännu mera stora hus byggs det granne med själva Centralen. Centralen ansågs pampig och stor (Sveriges största station) när den stod klar 1871. Snart börjar den kännas som en Friggebod. Njaa, nu tog jag kanske i lite ;-)

Kommentera här: