Kommentarer:

1 Marianne:

Haha..vi har valt samma typ av tolkning av ordet genom.

2 Marie:

Ja helt klart att man ser genom fönstret. Ha en fin dag.



Mvh Marie

3 Marie Carpe Diem:

Jaha här ser man tydligt genom fönstret. Men vad är det man kikar in på? Ha en bra onsdag :-)

4 Nettan:

Fin bild!! Bra tolkning på GENOM:



Du får ha en skön Onsdag // Nettan

5 Veronica- IFOKUS:

Härlig tolkning! Att jag inte tänkte på det men jag var lite sen med mitt bidrag och mörkret har redan

laggt sig =)

6 Mamma 2.0:

Ett storkök där inne?

7 Ulrica:

Genom två fönster till och med... Häftigt.

8 Monkan:

VEM spionerar du på?! Var det nån som skrek "fönstertittare!" och öppnade fönstret för att slänga en blomkruka på dig? Ser ut att var två olika cyklar utanför, så du hade en medbrottsling? Eller är cyklarna oskyldiga. Jisses vad man kan fantisera när inlägg är ordlösa :-) Fönster fönster överallt, det speglar sig från två? olika hus. Men jag ser Genom fönstrena till buskarna på andra sidan (runt hörnet?), eller är det en synvilla (ytterligare en spegling).



Så nu har du fått mig att göra mitt allra första bidrag i Ordlös Onsdag för jag såg en bild i arkivet igår som jag tänkte skulle passa på temat Genom, och som på beställning så hade ju "OO" det idag såg jag här! En utmaning som heter duga, ett inlägg utan ord... Så jag kompenserar det genom att skriva av mig lite här ;-)



What took you so long... en semla först igår? :-) De har ju funnits ute i handeln länge. Eller "Semlan" i namnet kanske inte syftar på att du anser att semlor till hör basen i kostpyramiden? Min tradition är att börja vecka 5, och då bakar jag semmelbullar, "hemsemla", då slipper man socker i grädden t.ex, och rinnig mandelmassa som jag inte heller gillar.



Svar: Javisst är de hoppande (flaxande) fåglarna från Norr Mälarstrand. Och Elements duger alldeles utmärkt, "stora" PS kan bara vara värt pengarna om man ska jobba profesionellt med redigering (min första Elements, version 2, fick jag faktiskt gratis t.om får några år sen, på köpet när jag köpte scanner, nu kör jag PSE 5). Men oj, inte ska man må dåligt av mina bilder... Du kan trösta dig med att det tog ett tag innan jag själv kom på att jag hade bilden på blågul kaviartub, jag hade ju fotat den just för knöligheten. Och ja, bara traditionell duger att äta! Tack för kommentarerna :-)

9 Erik:

Svar o kommentar till "Carpe Diem", som fortfarande inte tilåter mig kommentera!

Snyggt genomfoto. Finns mycket vackert i Värmland, utöver djur som varg och björn ;-)

Det du såg genom är en tvättstuga. Blommorna återhämtar sig mycket bra i den varma och fuktiga luften :-) Bra ställe att knycka skott...



Tack för kommentarerna. Där jag kan kommenterar jag när jag tittar in på era OO-foton.

10 Solvarma Irene:

Hej!



Detta var mer än en genom, man kan säja att det var genomtänkt.



Skön fortsatt vecka önskar jag dej

Irene



11 Marianne:

Hej igen. Nej det är ingen restaurang det är min systers veranda. Hade jag vridit mig ett kvarts varv hade jag fått med sjöviken som bara ligger ca 8-10 meter från verandan. Det är så fint.

Kommentera här: