Veckans fönster 30 - Spetsigt

Lördag förmiddag. Sitter och löser Melodikrysset som jag och sambon brukar göra varje lördag. Första halvan före lokalnyheterna gick utmärkt att fylla i, ett par småklurigheter som krävde Googlesökning! Hoppas det inte dyker upp några krångligheter i andra halvan.
Snart blir det utflykt i den gröna. Siktet är inställt på något fik längs Mälarens södra stränder...
Så varför inte passa på att bidra med veckans fönster innan jag släcker ner internet för dagen? Susanne vill ha något spetsigt denna vecka. Har några sakrala fönster som är spetsiga och fina, men väljer något annat.

 Mitt fönsterbidrag visar på ett av många hus i Stockholm som fått en extra våning uppe på vinden. Just detta hus finns att finna längs den långa Sveavägen.


                                     Mer spetsigt kan du hitta hos Sassa!

Kan nämna att det gick bra att lösa veckans melodikryss, nu ska vi snart ut i solen :-)
Erik

Kommentarer:

1 Amanda:

Hej Erik, hoppas melodikrysset gick bra. Ditt hus är vackert och har redan fönster som har en spetsig form. Det förstärks av de nybygda takfönstrena. Ha en skön dag ute i solen och på Djurgården. /Amanda

2 Ninni/fotografia:

Jag fastnar först för den vackra tegelfasaden! Ja, det är något med de spetsiga fönstren som gör att man associerar till kyrkan, det har du rätt i. En mycket vacker byggnad som du hittat.

Ni är snart ikapp oss vad det gäller värmen fast här blir det nog inte så mycket värst mycket kallare än det är nu utom på nätterna då. I juli kan det vara bara 12-13 grader nattetid...Men det här är en årstid som jag gillar här och det kanske beror på likheten med svensk sommar.

Hoppas ni får en skön dag i solen!

3 Susanne:

Ja, ibland lönar det sig att rikta blickarna uppåt. Då hittar man ofta något fotograferingsvärt. Fast ärligt talat, så tycker inte jag tillbyggnaderna passar in i den gamla byggnaden.

4 Marie Carpe Diem:

Ha vad roligt det ser ut med de små "hyddorna" där uppe på taket.

5 annette:

Visst är det spetsigt hos Dej, så mysigt med dessa takvåningar som byggts på en redan väldigt vacker byggnad!annette

6 vivan:

Härligt spetsigt!

Läght längst upp skulle sitta fint att ha som övernattningsplats...mysigt!

kramen och trevlig Valborg!

Kommentera här: