Kommentarer:

1 Marie Carpe Diem:

Ännu em bubbla. Åh vad jag älskar denna gamla bil, min första. Lite trist att den hamnat där mitt i gröngräset.

2 Ulla:

Jag skulle kunna lägga in en bild på mig själv på dagens tema. Ibland känner jag mig riktigt gammal, fast så illa är det ju egentligen inte L

3 NatureFootstep:

den var ju inbäddad i grönska kan man väl säga :)

4 Fotsteg i Rabatten:

rätt effektfullt med det gröna mot den vita karossen.

5 Amanda:

Den ser trots allt vacker ut där den står. Men den kan börja läcka olja och då tänker jag på naturen. Fotot skulle jag också ha tagit om jag hade sett den gamla "bubblan" . /Amanda

6 Anna:

Dessa bilar är verkligen så läckra!

En sån vill jag ha när jag blir 'stor' ;)



Läckert fotat!



Ha en fin onsdag!

Anna / Vita Stunder

7 Erik:

Jag vet så mycket att motorn där bak är urplockad. Delar har använts i en annan "Bubbla". Bottenplattan har rostat, så numera är det som en "Familjen Flinta"-bil! På den tiden hade bilarna hastighetsmätare som lovade mer än vad bilen klarade. Körde man över hundra bullrade det förskräckligt och hela bilen skakade, kanske för att den hade boxermotor, he, he? "Volkswagen, alltid först i kön" var ett gammalt skämt som jag först inte fattade ;-)

8 Siw Aina:

Morsomt bilde. Som jeg sa inne i en annen blogg, en slik Boble ønsket jeg meg alltid da jeg var yngre. Flott vinkling, og jeg liker måten du har tatt bildet på, kreativt :)

9 Mariann L:

En till bubbla! Den här ser lite mer sliten ut.

10 Anonym:

Tack för kommentarerna. :-)

Jaså, det finns en Bubbla till i veckans "Ordlösa onsdag". Den ska jag leta upp! Senare... Dags att ta en paus från datorn och ta en tur in till Stockholm city. De lovar ju fint väder till helgen och lite penséer (kanske även andra blommor) vill jag ha på balkongen :-)

11 Karin berg:

En rostig bubbla :-) de är fina, med eller utan rost. Bilden är snygg.

12 Caroline:

Ser ut som om bilen själv grönskar i allt gräset... :)



/Caroline

13 marie roxbro:

Den ser så vacker ut i gröngräset....gammal ja men fortfarande vacker...ha det gott

14 Ninni/fotografia:

Din bubbla står i en mycket härligare omgivning:) Kul att vi valde samma motiv. Jag brukar inte alls fota bilar men den här som jag såg i måndags var otroligt välskött och hade så läcker färg så det var det som avgjorde.Och sen dök ju temat upp som passade perfekt!

Jag googlade också på när man slutade tillverka dem och det verkar vara i Mexico som man tillverkade den sista. 1993 eller 2003?? Det står olika uppgifter. Maken trodde nog på det senare årtalet;)

Visst finns det många kvar här fortfarande men många är verkligen risiga.

Lustigt...alla kommentarer visar att vi kvinnor faller för den här bilen. Antingen har vi haft en tidigare eller också drömmer vi om att kunna ha en. Är det en typisk bil för en kvinna kanske? Jag är ju också mycket tilltalad av den men jag skulle lika gärna köpa mig en modernare Beetle. Är jag fördomsfull när jag antar att inte många män har någon av dem som sin drömbil;)

Hoppas du fick tag i några penséer! Härlig tid ni har hemma nu...

Må så gott!

Kommentera här: