Lite extra fototrissbilder före...

Ja, nu kom det en tillsägelse från Helena på fototrissen om att vi är rätt många som lastar in bonusbilder och annat i våra fototrissar.
Aja baja! Jag lovar att skärpa mig :-)
Vilket inte är det lättaste när jag ofta har svårt att bestämma mig...
Så då är det lika bra att börja med att visa upp några bilder som är från dagens promenad i mitt närområde Aspudden och Örnsberg. Trevliga närförorter till Stockholm som just nu genomgår förändringar, uppgrävda vägar, nybyggen mm som gör varje helgpromenad till ett nytt äventyr. Plötsligt är det omöjligt att gå samma väg som senast, för att trottoaren är uppgrävd!
Så här följer lite nytagna kort från dagens promenad


Nere vid Hägerstensvägen sker mycket. Nya rör grävs ner, vi hade ett tillfälligt trafikljus när halva vägen var avstängd som irriterade en del grannar som tar bilen till jobbet. Staketet är levande bevis på vad mycket vatten gör. Skulle kanske behöva en träff med en högtryckstvätt? 


Ett lågt tak och en BH som mystiskt låg på en parkväg...


De flesta djuren fick vara ute i Aspuddsparken och barn for runt och ville titta och gärna klappa. Mina egna barn gjorde många besök i denna fina lekpark & 4H-park när de var yngre.  


Trevlig informativ skylt i Aspuddsparken.


Några bilder som är tagna inom det egna kvarteret. Måste säga att jag trivs bra i området.


En parkering som är ett minne blott, här ska byggas ett höghus. Kvar står en pissoar som är svår att nå, men är nöden stor kanske det går att klättra över staketet?


Som synes inget vidare promenadväder denna söndag (fars dag) här i Stockholmstrakten. Men ännu ingen snö, ute var det rätt varmt, nära tio grader. Men grått och regn hängande i luften (nu regnar det rätt mycket där ute i mörkret) under promenaden. Det var skönt komma hem och ta en farsdagsfika med dottern och sambon.
Dottern bakade kolakakor, de blev jättegoda! Fick ingen slips, fick en ljusblå skjorta av mina barn. Så nu behöver jag skaffa en slips som passar ;-)
Erik

Kommentarer:

1 Erika:

Tror vi alla hade samma trista grå väder i går. Här är det ännu så denna måndag. Mörkt mulet och regnet faller. Alla trädens grenar spretar nakna ut i tomma intet känns det som. Löven som knappt aldrig höll sig stilla, visste till slut inte åt vilket håll dem skulle blåsa. Men nu tror jag det är färdigblåst, för borta med vinden är dem verkligen.

Kommentera här: