Trångt på Kungsgatan i måndags

I måndags eftermiddag var det lång kö längs Kungsgatan. Den började/slutade vid biografen Saga (där filmen Sex and the city visas). Först trodde jag den långa kön hörde ihop med den bion och den (bland kvinnor så populära) filmen, men de som köade stod vända ner mot Stureplan. Mitt mål för denna lilla vandring var att hoppa in på El-Giganten och köpa några elprylar. Fasen, tänkte jag, har dom någon stor rea i butiken? Men den reans lockvaror hade nog redan sålt slut, för kön var till något helt annat.

Det var galakväll på "Riggan". Biografen Rigoletto och filmbolaget hade en kändisvisning.

Förhandsvisning av nya filmen om Narnia och från bakom ett skynke strömmade tunnelbaneslammer...
anar att det kanske har något med filmen att göra.

Minst sagt trångt och svårframkomligt för alla vi som bara skulle passera förbi biografen. Ja nåja, jag stannade upp en kort stund för att kunna knäppa dessa tre kort. Biografvaktmästaren var uppklädd och några otåliga fotografer flockades vid röda mattan.

Efter att jag hade gjort mina inköp i "elektronikaffären" och kom ut igen på Kungsgatan, så blixtrade det från biografen.
Diverse A-, B- och kanske även C-kändisar placerades i tronen och blev fotograferade. Själv hade jag flera påsar att bära på, det var ju rea inne i butiken! Så några fler bilder, på någon kändis, blev det inte. Men tror att kommande nummer av "Hänt i skrevet" och liknande skvallerblad kommer att ha någon sida med lite kändisar som gratis fått se Narnia - prins Caspian. Minns att jag gillade böckerna om landet Narnia, möjligen hyr jag en DVD någon gång och ser filmen...
Kanske någon som redan sett filmen och kan ge sitt betyg i en kommentar?
Själv väntar jag med spänning på nya James Bond filmen... kanske går jag även och ser nya Batman med sonen, den har snart premiär. Men en ny 007-film är alltid något skoj att se på bio! Den ska ha premiär först i höst...

Erik

Kommentarer:

1 Fritt ur hjärtat:

Såg premiären med 11 årig son igår, harskrivit om det i dagens ena inlägg:-)) Betyg 3 möjligen 4, jag är lite velig;-)

Kommentera här: