Kommentarer:

1 Anneli - A'la Foto:

Det var gulligt tolkat och ja, lite oväntat är det nog! Det är i alla fall inte självklart!

2 Violen på Brandholmen:

Ibland händer det och då blir man glad!

3 kiki freese:

Artighet behöver vi mer av. Fler sådana initiativ.
/Kiki

4 Monica o Jacob:

När vi var unga eller ska jag säga yngre var det en självklarhet, i dagens läge är det fara värt att man får dörren i ansiktet.
Bra lösning på temat;-)
Ha en skön lördagkväll

5 Freja:

Fint fångat, och jag hoppas att det inte är alldeles ovanligt...

6 Stare Ström:

Hoppas att det är sant, någon gång!

7 BP:

En ung tjej som håller upp dörren för en äldre dam. Ja, denna vänlighet är nog på utdöende, fast det är faktiskt endast yngre senska killar som slänger dörren i fejset på en. Unga tjejer (både svenska och med utländska rötter)och herrar över 50 håller alltid upp dörren. Å det gör jag också. Är uppfostrad så...

PS. Vilken diskussion det blev om din "oskyldiga" bild på tiggaren igår. En så lång kommentar har Pysselfarmor då aldrig skrivit. Med andra ord så engagerar din blogg. Bra Erik! DS.

8 Pysselfarmor:

Varför detta "hånande" om att det är den längsta kommentaren jag någonsin skrivit?! Jag har skrivit längre kommentarer som inte BP kanske har läst. Jag känner mig förföljd av att JUST JAG hade ett inlägg. Ingen kommentar om alla andra som skrivit!

9 juanna:

I dagens selfiska värld är det en ovanlig händelse du fångat på bild - o med uppmaningen blir bilden empatisk... de finns fortfarande, människor med stort M.

Kommentera här: