Lycklig

 
 
 
Ibland vill man nästan inte vänta på sin egen tur att kunna få fotografera.
 

Noterar du glädjen hos kvinnan som närmar sig fören på segelfartyget? Kvinnan med kameran på magen inser att hon snart kommer att få ta ett perfekt foto på sin man när han ställer sig där killen nu står. Hennes man kommer att hamna på ett foto som bekanta där hemma senare kommer att tycka blev väldigt lyckat! Det var tur att hon såg när de tre blev förevigade i varandras mobilkameror stående i fören. Hon kände sig lycklig över fotot hon snart skulle ta.
 
 
Visst känns fototillfället igen? Ibland är det någon annan som visar vägen och ger på så sätt en själv en alldeles utmärkt bild för kommande fotoalbum eller publicering på Flickr eller Instagram. ;-)
 
 
 
Poserar för mobilkameran. Själv är han säkert lycklig att ha funnit ett snyggt fototillfälle och en utmärkt pose (ganska maskulin där han står eller?).


Inte långt tidigare alls så stod killen verkligen i fören på af Chapman med store delar av Stockholm som bakgrund. Säkert blev det ett snyggt foto. (Här lite info om skeppet)

 
Jag själv kände mig också nöjd som fångat det hela på bild. Smått lycklig när jag vandrade vidare i det fina vädret.
 
 
 

 
 
 
Höll på att glömma nämna att detta också är dagens inlägg till utmaningen #blogg100. Men det kanske det var flera som förstod att jag fortsätter med utmaningen? Detta är bidrag nummer 95, alltså bara fem dagar kvar!
 
 
 
Erik

Kommentarer:

1 Violen på Brandholmen:

Förstår din lyckokänsla! Alla hoppas vi väl på den perfekta bilden!

2 Mias Mix:

Visst blir man lycklig när man tar bra foton och känner sig nöjd efteråt! Får bara upp det sista fotot men är säker på att det första är minst lika fint som det sista.

3 Lottisen:

Härligt när man lyckas fånga den perfekta bilden förstår din lycka!

4 Anneli - A'la Foto:

Ja, känslan över att ta den perfekta bilden är verkligen lycka! :) HOppas hon fick till den!

5 Cecilia Artista:

En pirrande liten lyckokänsla när man känner att en riktigt bra bild är på gång! Hoppas hon fick till det!

Håller inte med om att killen intagit en speciell maskulin pose. Så kan väl vem som helst stå - och även gör det!

6 Stare Ström:

Ha! Ja de var lyckade bilder! Förstår precis din känsla och hoppas få uppleva den flera gånger de närmsta veckorna.

7 Pumita:

Ofta blir man lycklig av att andra är lyckliga. :)
Kul att du fotar turister, de fotar ju "oss", haha. Jag skulle inte bli så lycklig med andra ord, men det är en annan historia.

8 Anitas Malta:

Visst blir man lycklig över den perfekta bilden ! Ibland vet man inte ens att man tagit den förrän man kommer hem och laddar ner bilderna till datorn. Har ofta blivit glatt överraskad men lika ofta helt tvärtom ;-)
Du hade all anledning att känna som du gjorde när du vandrade vidare i sköna Stockholm. Fina ögonblicksbilder !!

9 Eva Trillian:

Nog kan man bli lycklig över ett bra foto :) Och det perfekta stället att få fota någon på!

10 Marja:

Dubbel lycka alltså... din och kvinnans. :) Det perfekta stället för henne att föreviga sin man och med en fin bakgrund. Fint fångat! :)

11 Anemonen:

Visst kan andra visa vägen till ett bra foto. Lyckan över bra foton känner jag igen. Här var det lycka i flertal. Ha en fin afton

12 Alice:

förstår din lycka! kram♥

13 Freja:

Vissa bilder kan verkligen göra en lycklig! Nr skärpan blir perfekt, eller alla personer visar sin bästa sida, eller när en lyckas ta bilden i precis rätt ögonblick, eller när en upptäcker något oväntat som kommit med och som en ser först efteråt...

14 BP:

Sådana foton som du lagt upp är lycka. Lycka för att man tog modet till sig att leka mamarazzi i mitt fall, paparazzi i ditt. Riktigt kul, man borde göra det oftare - leka mamarazzi eller paparazzi alltså:-)

15 Meta:

Det är lätt att trilla ner en sån gång undrar vem som ler lyckligt då.hihi
Ha en fin dag
Meta

16 paula i pörtet:

Tänk så många nya konstnärliga fotografer vi fått nu när det är så lättillgängligt att både fota och visa upp sina alster. Det har nog gjort många lyckliga!

17 Gärdsmygen:

Ja ett rätt fotoögonblick kan verkligen göra både fotograf och andra lyckliga. Mitt fotoögonblick var väl inte så lyckligt för fotografens del i och för sig...
PS: Skorna är huvudsaken! Hi hi!

18 Beppan:

Där fick du till riktigt intressanta bilder! Mycket att fundera över. Vem? Vad? Hur?
Jag har lite svårt för det där med poserande - skojar ofta med min man och ber honom drapera sig på diverse ställen. Inte ofta han accepterar....

19 Maskeradgalningen:

Underbar bild från dig. Det är lite gulligt att se hur hon står där och väntar.

20 Marit Johansson:

Klart man blir lycklig av en bra bild :) fin fångat!

21 Meta:

Om du vill ha koloni och det är så lång kö kan du(ni) försöka få er kommun att anlägga nya områden.Visa på allt som är bra med en sån sak.
Ha en fin torsdag
Meta

22 Alice:

sv: Jag var på Gotland på skolresa, annars hade jag inte åkt dit! Låter som en bra plan!

Kommentera här: