På tork

 
 

Paret tar en picknick i gröngräset medan badkläderna torkar i trädgrenarna tillsammans med handdukar och badlakan. Snart blir naturen så där skönt grön igen och ett dopp i sjön blir möjligt utan att man fryser om tårna. Det känns som att våren redan är på god väg fast det bara är slutet av februari.
 
Fotot togs under en promenad till Eolshäll i somras.

Får bli mitt bidrag till tisdagstemat kläder, du får ha en skön dag.


 
  
 
 
 
Erik

Kommentarer:

1 Marit Johansson:

Vilken härlig sommarkänsla i den bilden!

2 Violen på Brandholmen:

Nu tändes ett hopp om en kommande sommar! Har just kommit hem från Indien och går omkring och huttrar och fryser, det hjälper inte hur många lager kläder jag tar på mig! Men en solig, vacker sommarbild tinar upp mig en aning! Tack för den!

3 Mia Ahlstrand:

Vad mysigt det ser ut! Snart är vi där...

4 Scaniatjejen:

Så underbart det ser ut! Längtar tills det är dags för såna dagar!

5 Cecilia Artista:

Vilken härlig svensk sommarbild med kläderna som torkar på en trädgren efter badet!
Perfecto!

6 Leena:

Åh, vilken lättnad att det var en bild från förra sommaren! Vi har ju inte kommit alls så långt här. Men hur som helst - en härlig sommarbild! Och att kläderna hängde där på tork är ju bara bonus.

7 Monica o Jacob:

Vilken läcker bild, tur att det snart är vår och sommar så man kan njuta utan vantar o mössa;-)
Ha det bra

8 Stare Ström:

Idag har vi faktiskt haft sol och då tänds hoppet om en varm och skön sommar, precis en sådan som du visar!

9 Beppan:

Något att drömma om....

10 Freja:

Stillsamt somrigt. Rofyllt att sitta och vänta på att det våta torkar...

11 Klimakteriehäxan:

Å så härligt det ser ut! Kan bara hoppas att tiden dit går fort!

12 Anemonen:

Det här ser onekligen skönt ut. Det dröjer inte länge förrän vi är där. Det är vår på G även om det är lite frost på nätterna här i småland. I skåne har det kommit än längre. Lite blommor som tittar upp lite här och var i landen ser jag dagligen. Ha en fin vecka.

13 Fia:

Åh, bilden fick mig att längta efter våren.

14 Anita-Malta:

Vilken härlig vårbild !! Precis vad jag behöver se just nu när det nu är 15 grader kallt och regnet hänger i luften. Brr.. Men jag ska inte klaga. Igår var det sol och 18 grader ;-)
Vad roligt att du fått tillbaka lusten att blogga ! Blev lite orolig där ett tag ;-) Bläddrade lite i din blogg och ser att du inte legat på latsidan precis. Men det är ju så att är man inte med i fotoutmaningarna så märks man inte lika mycket även om det man lägger in är både intressant och kul.

Tack för dina rader hos mig. Blev så himla glad. Yes, you really made my day :-)
Ja, jag håller på att skapa en ny blogg. Tyckte det kändes att det var dax och nej, har inte kastat mina kära gamla bilder ;-) Fortsätter med wordpress även om den i mitt tycke är lite knepig. Du får gärna kika på mitt utkast. Har bara visat den för en och denna någon tyckte inte det såg bra ut men vi är ju alla olika. Vill ha en stilren och soft layout. Det som stör är de stora vita plattorna som jag jobbar på att få bort. Som sagt, ta en titt och lägg gärna in en kommentar, bara en rad så får jag se hur det ser ut. anitasmalta.com Ha en bra fortsatt dag Erik.

15 Pysselfarmor:

Kan tänka mig att sitta där ----- utan att bada ;-)
snart komma ljuvliga tider!

kul att du är åter Erik!

Kommentera här: