Erotiskt


Häpp! Dags för ett nytt fönstertema och denna gång vill Susanne som håller i fönstertemat se något erotiskt. Hupp! Ställa sig och knäppa ett foto på ett erotiskt fönster på stan får ske ganska fort och utan att väcka någon uppmärksamhet. Knäpp!
 
 
Del av ett skyltfönster och speglade fönster och en del annat också på bilden.
 
Får med mig själv på fotot när jag tar fönsterbilden, känner mig inte ett dugg erotisk, snarare lite generad där jag står på gatan. Blir inte stående kvar framför fönstret och jag går inte heller in. Jag går vidare... funderar lite på varför jag känner mig genererad? Kan det ha något med min uppfostran att göra? Släpper mina funderingar när jag går runt ett gathörn och ser ett annat intressant skyltfönster.
 
 
  
 
Erik

Kommentarer:

1 llhertz:

Erotiken och betraktaren. Du ger fönstret en extra dimension med texten där du står centralt placerad mellan dockorna.

2 Birgitta - FOTO:

Ha ha - bra fixat och ja ganska troligt att det beror på uppfostran :)

3 Leena:

Hmm, så är det. Man blir lite generad fast egentligen är det ju ingenting att bli generad över, bara ett tillfälle för ett motiv. Men så är väl vår uppfostran tror jag. Men du fick en fin bild till temat och det är ju också roligt, det är så vi utvecklas. Vem vet vad du fotar näst??!!! Blir riktigt spännande!

4 Stare Ström/Kråkvinklar:

Modigt! Och du har till och med bevis på det. Mitt i prick på temat.

5 Hanna:

Hehe, det ser ganska komiskt ut med dig där mitt i bilden. Men ett erotiskt fönster hittade du verkligen och du ska ha en eloge för att du "vågade" ta bilden. Roligt tema, eftersom alla blir lite nervösa och fnittriga. Kul också att se hur alla tolkar :0)

Boken hos mig är klart läsvärd, det är den första i en trilogi. Boken handlar faktiskt om mer än erotiska möten. Att den blivit så uppmärksammad handlar nog om att författaren är amerikanska, i USA chockas de ju av minsta grej.

Svar: Är hon verkligen amerikanska, jag tror damen är brittiska och tidigare helt okänd. Jag tog själv helt fel på person och har tidigare tänkt på en helt annan James. :-) Tänk att det erotiska säljer så! Men tror jag ändå att jag hoppar över denna läsning...
Erik

6 Anna ..tassar in..:

Hi hi jag kan känna precis hur du känner..vad gör karl'n..tar han en bild på det där erotiska fönstret..:)men vi fönsterdiggare gör allt för konsten.

7 Klimakteriehäxan:

Det där med sanning och konsekvens mitt i bilden - ska man dra några slutsatser av det eller ....? :-D

Svar: Har aldrig spelat det som brädspel eller vad det är där i fönstret, men i yngre tonåren en lek som lektes rätt flitigt! Ville få med det i bilden. :-)
Erik

8 Linnéa:

Ha, ha, kan se att folk glodde, en genleman som fotar erotiskt fönster. Skönt att jag slapp se detta! Kul bild, men måste erkänna att jag inte gillade.

9 Linnéa:

tillägg, menade temat förstås! Han trycka för fort!

Svar: Förstår hur du menar. Jag tycker temat var ganska skoj, men oj vad många som tassar runt och verkar undvika temat lite, som en katt kring het gröt... Svårt finna passande fönster.
Erik

10 Tinezza:

Ha ha ha fast vid en snabb blick på fotot utan att veta temats innebörd så är det inget konstigt. Reklamdockor för underkläder tänker jag först. Något annat ser man egentligen inte i fotot.

Svar: Jag har valt ett utsnitt, begränsat min bild, som inte visar så mycket mer än lite underkläder. Du har helt rätt.
Erik

11 larans:

Veckans roligaste inlägg förmodligen. Här kan man inte prata om smygfotografering eller pparazzi, du avslöjar ju dig själv i bilden. God eller dålig uppfostran...ja det kan man kanske fråga sig?

12 Pumita:

Ojoj, här hetter det till! Kan förstå att du knäppte lite snabbt och försvann runt hörnet. Vad ska folk tro? ;D Funderar också på det där med uppfostran. Frigjordhet är inte bara av ondo men det finns gränser... det gäller bara att hitta dem. ;)

13 Susanne:

Hehe, det där var ju en fantastiskt rolig beskrivning på hur jag kan tänka mig att det var att stå med kameran framför ett sådant fönster. Kul att du antog utmaningen så att vi fick se dig bland alla erotiska prylar. :)

14 Pysselfarmor:

*fniss - det var vågat gjort av dig!
undrar smått var du var....

hos mig är det inte så erotiskt kanske....jo en del gillar väl fula rackare ....

15 Anita A:

Att som man smygfota skyltfönster med korsetter, själv komma med på bilden och känna sig generad över tilltaget. Lite trist, men fint att du genomförde operationen erotiskt fönster.

Svar: Kanske ska nämna att det fanns betydligt mer än korsetter i det fönstret! Men skyltningen var rätt snäll. Butiken har helt annan försäljning också av ren pornografisk natur, det fick mig som man att undra över hur det skulle tolkas att jag stod där och tog fotot! ;-)
Erik

16 Karin:

Hade lite funderingar på om jag skulle ge mig ut och leta efter ett fönster i den här stilen. Hade nog inte lyckats här i Trelleborg! Dylika fönster har jag ju sett många av i Köpenhamn.....men aldig fotat och man kan ju undra varför???

17 fotobrus.se:

Bra temabild! Jag skulle också känt mig generad, kanske är det för att andra inte skall tro att man är "fula gubben". Och tittar man sig själv i spegeln så stämmer det ju, fast kanske inte på just det sättet ;-)

Svar: Ha ha! Vitsigt. :-)
Erik

18 Mia:

Hahaha, jag kan förstå känslan...om ingen vet varför man fotar det, så kan det bli en del fantasirika tankar för betraktaren...men du fixade det! =))

19 Rajson:

Suveränt jobbat! Tänk vad man kan utsätta sig för att få till en bild åt oss "Fönster fans".
Insåg att det var ganska meningslöst att börja leta efter ett fönster som ditt i min lilla stad!!

Kommentera här: