Kommentarer:

1 Erik Semlan:

Det är ungefär halvlitern kvar av jordgubbarna. Tycker det kan passa bra som tröst i regnet. ;-)

2 Stare Ström/Kråkvinklar:

Var de goda? :-)

Svar: De var jättegoda. Söta och fina.
Erik

3 Della / Var Dag ett Äventyr:

Ah, smask!

4 Beate:

Kan inte låta bli att skratta här. När jag letade motiv på ICA efter jobbet fotade jag 0,5 l fläckborttagningsmedel. Sedan kom jag till Frukt&Grönt och såg jordgubbarna. Å hade dom sett hälften så fräsch och läcker ut som dina hade jag fotat dom. Ja man ska inte tro att gubbsarna fortfarande ser aptitligt ut klockan 17:00;-)
Toppen bild med andra ord!

Svar: Brukar köpa från något torgstånd ibland. Nu har det funnits billiga ett tag. Det var väl mer som sylt är jordgubbar, det som fanns kvar på ICA kan jag tro. Du fann en annan smart lösning.
Erik

5 SigridfraEnget:

Gillas!!

6 Gärdsmygen:

Har du några kvar????

7 llhertz:

Mums! Bästa halvlitern sommartid fast med viss konkurrens från en kall stark kanske... ;) Om vilken som är vackrast råder dock ingen tvekan!

8 Monica o Jacob:

Smart lösning på temat, själv hade jag idétorka.
Jordgubbar det är sommar det;-)

9 Mariane:

Jeg formoder at der skal være ca 0.5l fløde til den halve skål jordbær? Thihi. Det ser rigtigt lækkert ud og et dejligt kreativ måde at tolke temaet !! Flot billede.

Tak for dit bidrag til O.O - Ordløs Onsdag - Skønt!!

Svar: Lite grädde förhöjer smaken. Eller så kan man ta lite gräddglass till bären. Roligt att delta i Ordlös onsdag! :-)
Erik

10 Pysselfarmor:

Gott gott! Åkte till affären häromdagen, 2 mil enkel resa, och döm om min förvåning att det fanns jordgubbar där. Köpte också en halvliter, men dock inte som tröst i regnet. Passade helt enkelt på när de fanns att köpa!
Här är det en strålande solskensmorgon! Ska ut med röjsåg idag och gallra runt skogsplantorna...undrar om det kommer något tema som passar till sådana bilder ;-))

11 ElStiffo:

Ja där ligger de små rackarna å tittar ut över kanten!

Kommentera här: