Efter flera larm.


Brand-/tjuvlarm är högljudda och skapar utrymning av lokalerna. De stör vardagsrutinerna skulle jag kunna uttrycka det. Inte kul alls om det visar sig vara falskt alarm bara för att någon är dum (egoitisk?) och öppnar dörrar som ska vara stängda (utom i nödfall). Alla handtag sitter inte där för att de ska ryckas i. Kanske hjälper lappen, vad tror du?

Mer uppsatt här,
Erik

Kommentarer:

1 Pialotta:

Jag tror som du Erik.. riktig fiffig lösning på temat uppsatt.)

2 Erika.:

Alla sätt är bra utom de tråkiga eller hur det nu var. :)En fråga till dig. Hur långt är det mellan Hovet och Scandic Hotell? Biljetterna till Cat Stevens är nu bokade likaså hotellet, det är därför jag undra över sträckan till hotellet. Det ska bli så nice att se honom. Är det bekväma sittplatser på Hovet? Eller går ryggen av efter en kvart? :)Kommer tillbaka och kolla om du svarat.

3 Lasseivomma:

En lapp som talar om vad som gäller är alltid bra, men i många fall räcker ingenting till mot dumheten.

Min hundbild är från i förrgår, men nu är snön nästan borta igen, så även vi lantisar njuter av vårsolen och rimlig temperatur.

Lycka till med veden.

4 Lisa:

Ingen tvekan om vad det är för dörr!

5 Rantamor:

Man vet aldrig, kanske någon som tror att nödutgång gäller också vid toalettbesök...inte vet jag...eller någon som vill kolla om larmet funkar...hur ska man annrs veta =D =D

6 Anni:

En del är klåfingriga och bryr sig inte om sådana lappar - vill de ut, går de ut!

Var där någon som reagerade när du tog bilden och undrade varför? Nog är det ett lite udda fotomotiv ;-)

7 Pysselfarmor:

"Dåren" kommer ändå att rycka i dörren - inga sådana lappar hjälper....

8 IB:

En tycker att skyltar, lappar, varningstexter är till för avlägsnas eller tagga till att forceras förbudet. Sippade nedåt i din blogg. Jättefin!

Kommentera här: