Musikaliskt väder.


Jag tycker sommaren i det stora hela har varit fin, så här långt!
Ganska ofta har det utlovats regn och sedan har det inte kommit något regn. Jag blir inte ledsen för det. :-)
Men gräsmattorna börjar se vissna ut...

Börjar ganska givet... eller hur (om du känner till mig lite)? "Good Day Sunshine".Vill du ha en till med "Fab Four", så klicka här och njut. :-)

Varför inte köra vidare med en annan goding? (Bara att njuta Olle!)Cream - "Sunshine Of Your Love"

Helt klart en dunderlåt! Härlig upptagning, bara att klicka större och njuta igen och igen. :-)


Bidrar med en "egen" kvällssol från igår.

Perfekt tillfälle att bryta med lite ambient, varför inte John Murphy. Jo det duger gott tycker jag. "Sunshine" är låttiteln (med pretentiös (?) underrubrik - Adagio in D Minor).Äsch, tillbaka till 60-talet och Donovan med "Sunshine Superman"
Om du undrar varför dessa bilder på Sue Lyon visas så var det Donovans tjej då, i mitten av 60-talet. Hon spelade huvudrollen i Kubricks film "Lolita" där även James Mason var med.Så till Aqualung och låten "Brighter Than Sunshine". Han som kallar sig Aqualung heter Ric Hayman. En skön kille, lite chill... finns lite i låten som påminner om Beatles musik, kanske är det stråkarna?Kanske känner du igen låten, det var nästan en hit för två, tre år sedan eller var det för fyra år sedan?


Solen som speglar sig i Vintervikens vatten.

Avslutar med en duktig musiker Raul Midon.
Han har ett handikapp som inte hindrar honom alls i musicerandet (kanske anar du vilket?).
Här framför han låten "Sunshine" i en liveupptagning.Så blir det denna gång, blandar gammalt med nytt. Solskenet fortsätter. Kanske hittar du något som passar dina öron? Dags att njuta av en söndagspromenad. Vi hörs!


Andra väderrapporter finns här,