Kommentarer:

1 LissenTo:

Lite snett och ser ut att vara ett vackert hus.Ha en fin helg. // Lissen

2 Klimakteriehäxan:

Takfönster är ett bra sätt att få in ljus, tror jag. Men måste de putsas ....?

3 Leena:

Jovisst är fönstret snett. Vi bodde förr i ett radhus med takfönster. Det var ju bra ljus därifrån men det gick sönder ett par gånger pga isen som bildades kring det. När man sedan försökte öppna så brast glaset ... men det finns säkert flera olika modeller av takfönster och alla är inte lika känsliga.

Tornet i Pisa renoverades och rätades ut i början på 90-talet. Man ser egentligen tydligast i bild att det lutar på första "våningen", där är ena sidan betydligt lägre än den andra. Men på plats ser man tydligt att det lutar rejält.

4 Della:

Lite annan variant av takfönster än på in bild. Skulle mycket väl kunna tänka mig ett sånt där fönster med fint ljusinsläpp och möjlighet att se himlen däruppe.

5 larans:

Onekligen snett och en bra tolkning på veckans fönstertema!

6 Ninni/fotografia:

Snett både här och där på detta vackra hus...åtminstone det man ser av det. Titta bara på skorstenen! T.o.m den är utsmyckad.

Takfönster skulle vara ljuvligt att ha i sovrummet. Tänk att kunna ligga och titta upp på stjärnhimlen...

7 Anna ..smyger in:

Du...vilken makalöst fin skorsten..himmel så härligt det är när man förstår att någon tänkt till när han eller hon ritat o planerat vid byggnationen. Takfönster ger ett fint ljus i rummen..Mmmmm det är snett så pass..

8 Mia:

Mmm, takfönster är mysigt, men hela huset verkar ju vara det, som man ser på skorstenen och snickerierna vid vindskivorna...älskar såna hus L

9 Jah Hollis:

Ett klassiskt takfönster och nog är det snett på sitt vis. Och i Oskarshamn, där jag växte upp, finns det också en stadsdel som heter Gröndal.

10 Hanna:

Ett vackert gammalt hus. Gillar snickarglädjen och skorstenen :0)

11 Susanne:

Snedtak ger ju sneda fönster om man ska ha dem i taket, så det är klart att det är ett snett fönster. Mycket ljus ger det också.

12 Karin:

Ja ett takfönster kan man verkligen betrakta som snett! Ändå kom jag inte på att fotografera våra egna takfönster till veckans tema. Bra jobbat!

13 sven:

ja har man fönster i ett lutande tak då får man omedvetet ett snett fönster också =) Gillas!

Kommentera här: