Var borta...

igår, tog en sväng och tittade in på "Glada Hörnan". Där dök en politisk kändis upp och åt en pizza. Återkommer till henne. När jag kom hem så möttes jag av en tråkig syn som gjorde mig förbannad.Dålig stil av Posten att lämna kvar bokpaketet i dörren. Det blir som en flagga, tipsar inbrottstjuvar att här är det ingen hemma just nu. Varför gör Posten så här? Varför tar de inte tillbaka paketet och stoppar en paketavi i lådan? Det vore bättre än att trycka ner paketet så där i dörren. Dåligt gjort Posten!

Tillbaka till kändisen på "Hörnan".


Trevligt ställe där man träffar grannar och aspuddsbor och kan äta en matbit om man inte har lust att gå hem och laga middagsmat... (stämningsfoto, ej från igår.)

Igår dök det upp ett rikskänt ansikte på Hörnan.


Marit Paulsen, som varit så aktiv här hemma och inom EU och värnat om djuren och försökt propagera för bättre mat. Hon åt pizza hos Ramazan, ett gott betyg på hans pizzor när Marit låter sig väl smaka. :-) Jag bad om lov och fick ta ett foto på damen, tack för det.
Hon må gå med käpp och nått en mogen ålder, men kolla in blicken, stridsviljan finns kvar.


Blir mitt dubbla bidrag till "borta" som är temat i Onsdagstema. Andra tolkningar här,   
Erik

Kommentarer:

1 Carpe Diem:

Se där, se där stålblick och stridsvilja! Ja den kvinnan vet vad hon vill. Gillar hennes syn på djur och djurhantering. Go for it Marit!!!!Ja posten ska ha ett riktigt ryck i örat tycker jag. Tur att paketet fans kvar när du kom hem.Ha det gott i dag i detta regntunga höstiga Stockholm. Men myyysigt för då kan man kura inomhus eller varför inte på kvarterskrogen ;-)2 Hasse A:

Morrn Erik.1. Posten = "Fort men fel"2. Den politiska damen med ett jämnt humör, "alltid arg"Ha de bra.

Hasse A

3 Helena Kulle:

Haha, en riktig killer-blick :) Snyggt fångat.

Ja, fy på posten, borde veta bättre och förutom att tjuvar vet att det inte är nån hemma kunde ju vem som helst tagit paketen...

Nä dålig stil!

Ha en fin dag.

/Helena

4 Pialotta:

Jo det är ju så himla tragiskt när man möts av sin brevlåda så här när man varit borta:( Marit träffade du och fick ett foto på henne oxså ju:) Ha de..

5 ormbunke:

Trots fadäsen av posten fick du ju en bra bild till temat. Anita

6 Agneta:

Marit är så häftig tycker jag. Det behövs flera sådana människor! Ditt bokpaket flaggar onekligen att ingen är hemma och samtidigt så vore det lätt att sno paketet också.

7 Camilla "Lillagul":

Vilket klurigt borta bidrag :)

Snyggt foto på Marit Paulsen , man ser verkligen att hon har kampviljan kvar !

8 Hedwig:

Bra tolkningar på temat.

Ja, man får fota Terrakottaarmén, men utan blixt.

9 Pysselfarmor:

Det var suveräna tolkningar du gjort...ryck i örat på Posten, Glada hörnan och järnladyn!

Kommentera här: