Härlig fotolek med TiltShift

Hamnade på en rolig sida på nätet. Säkert har du redan hört talas om detta bildmanipulerande...


Är det en modell eller...? (lånat foto)

Har du någonsin önskat att du kunde skapa som små modellandskap med foton du tagit? Som gammal (just nu vilande) modelljärnvägsfantast tycker jag detta är skoj. Trixa med ett foto så det ser ut som miniatyrmodeller. Du kan göra det, testa helt gratis på http://labs.artandmobile.com/tiltshift/ 
Bara ladda upp en inte allt för stor bild på hemsidan och testa att förändra den i tiltshift och se vilka effekter du får. Verkligen roligt att testa med olika foton. Du kan sedan ladda hem dina försök. 
Finns annat liknande ställe http://tiltshiftmaker.com/ , fast personligen tycker jag den sidan är trubbigare, lite sämre än artandmobiles version.
Fast på tiltshiftmaker får du en bra preview (testbild), så du kan lätt se hur ändringar påverkar resultatet. Sedan är det bara att ladda ner resultatet när du är nöjd. 
Vill du veta mer om tiltshift, läs här.


Helt onödigt, men roligt! Måste testas mer... Trixa och leka med foton är skoj! Gjorde ett snabbt försök med några zombies som jag plåtade i höstas, det blev inte så bra resultat.Så gjorde jag ett nytt försök, med annat motiv och bättre resultat..?


Njaae, kan göras bättre, men här är bara en liten, snabb test... eget foto från Hägerstensvägen. 

Erik

Kommentarer:

1 Erika:

Har kollat in den sidan, ska testa vidare. Så, "Tack" för att du lade upp den länken. Tror det går och göra lite av varje där.Kommentera här: