Veckans fönster - mitt eget

Susanne har gett oss ett nytt fönstertema, det 52:a i ordningen. Tog fasta på att hon fick en spegling i sitt fönster. Tur temat var "mitt eget" fönster, det är kallt och uselt väder ute. Ska tydligen vara storm på Gotland, hoppas de inte blåser bort. Passar på att önska alla "fönsterfluktare" en skön helg!

 

Både fönster ett och fönster två är mina egna.

Ett flertal andras egna fönster här
Erik

Kommentarer:

1 Bildgatan - Avsändare Margareta:

En skön bild försöker komma på hur och varifrån det är fotat, sett från fönstret.Utifrån genom ett fönster och den skira gardinen och genom fönster nummer två inifrån, inte säker men så ser jag det./Avsändare Margareta

2 Erik "Semlan":

Kul att fotot fått dig att fundera Margareta. Skoj att du inte bara stressat vidare efter en snabb titt. :-) Jag får återkomma med förklaring. Vill ge fler en chans att själva klura ut hur vinklarna/speglingarna går. Kan tillägga att det inte skett efterarbete annat än ramen och signatur.

3 Susanne:

Oj, det var speglat och mystiskt så det förslår. Blir inte klok på hur du tagit det.Även här i Skåne har det regnat i stort sett hela dagen, men jag hann med en liten fotorunda mellan skurarna.

4 vivan:

Erik, jag ville inte visa mina smutsiga fönster...var tvungen att kammuflera det med blommster!Markiser i all ära men de stäler till glaset så...

Nu till ditt fönster...hm..hur har du fotat det???

Ser ut att vara inifrån på något knepigt vis...nääää, jag vet inte!

Kramen!

5 Jah Hollis:

Det ser lite mystiskt och beslöjat ut ditt fönster. Och riktigt klok på var det är taget ifrån blir inte heller jag. Det ser nästan ut som en tegelvägg (yttervägg) till höger, men det är väl ändå inomhus?

6 Erik:

Tack för kommentarerna! Margareta du var rätt ute! Vivan, men vad gör lite skitiga fönster? Kanske ska avslöja att jag stod på balkongen, vinklade upp balkongdörrfönstret så att sovrumsfönstret (med presiennen) syntes och i sin tur reflekterade träden utanför på gården. Så det är fasadtegel som syns bredvid fönstret, som du noterade Jah Hollis. (Det är en beigegul gardin som syns i balkongdörrfönstret. Och en hylla för krukor mm som står på balkongen.)

Kommentera här: