Vanlig onsdag, men ändå inte!?

Varje onsdag kommer vanligen ett inlägg här på min blogg med ett ordlöst foto, jag brukar delta i fototemat Ordlös onsdag som Akson håller i. Men jag tror jag hoppar denna vecka, temat är gymnastik och bara att skriva ordet ger mig rysningar. Det finns flera förklaringar till att just det ordet är så infekterat, kanske blir det inlägg någon gång... om jag klarar att skriva om ämnet ;-)

En del frusna löv smiter in i entrévärmen när folk öppnar automatdörrarna...

Tror jag istället deltar i ett annat fototema idag för första gången...


Har passerat förbi den bloggtävling som Daxbloggen för 50plusare håller i, en jury ska välja ut tävlingsbidragen. Inget har hänt där ännu, fast röstandet skulle ha börjat enligt bloggens egen text om tävlingen. Eller så är det jag som inte hittar rätt på Dax, men vi som "tävlar" hittar du här.

 
Detta Coldplayalbums framsida kan du köpa som brittiskt frimärke från 7 jan 2010.

Arbetar hemma denna onsdag, funkar bra när jag sliter med "lathundar" och en del papperspyssel som jag kan sköta från fjärrskrivbordet lika bra som att sitta på min arbetsplats. Denna möjlighet till alternativ arbetsplats är en bra lösning som är ett plus på mitt arbete. Jag inser att det är omöjligt för en del, skulle inte själv vilja sitta i den buss där föraren jobbar hemifrån och kör med joystick eller besöka sjukhuset och inte få träffa doktorn, utan få snacka med doktorn via telefon, för att han jobbar hemifrån! Men på vår arbetsplats är det möjligt. Ibland är det skönt, går att fokusera på arbetsuppgiften bättre i lugn och ro. Tror jag tar en lunchpaus nu, magen är van vid näringsintag vid den här tiden. 

Erik

Kommentarer:

1 El Stiffo:

Bilden med alla löv gillar jag.

Kommentera här: