Rikligt.


Något jag gillar är de vackra blommorna i fruktträden. Alla blommor tyder på att skörden kommer att bli riklig senare i år.

Finns ett fototema som kan passa bra, Rikligt med blommor i trädet.

För några dagar sedan fångade jag dessa blommor i ett äppelträd.

Men jag stannar inte bara med alla dessa blommande fruktträd, utan jag tar med något helt annat som dök upp.

Det är sambon som fann en packe gamla samlarbilder på the Monkees som även jag samlade på då, i slutet av 60-talet när gruppen var populär. Mina egna samlarbilder med the Monkees försvann, men dessa som sambon hittat fanns kvar djupt i en låda i barndomshemmet.
Har ett annat inlägg där dessa samlarbilder nämns, kolla gärna, där finns även lite musik! :-)

Gillar att jag nu kan visa upp dessa! Tillsammans blev de drygt femtio samlarbilderna en hel bild på baksidan, alla dessa tuggummibilder som doftade svagt av tuggummit de låg tillsammans med.

Här kan du se och höra en av gruppens hits, "I'm a Believer".

Vill du veta mer, här har du lite information om gruppen the Monkees!Den första serien hade bara svartvita samlarbilder.

Det var knepigt få fatt i alla samlarbilderna så att baksidesbilden blev komplett. Det var helt omöjligt att byta sig till alla bilderna, tror alla saknade ungefär samma bilder. Jag fick själv ihop alla bilderna först när jag köpte några tuggummipaket i en helt annan stad.


Som synes fattas det några bilder, men motivet är tydligt.

Denna gruppbild hade jag själv på väggen ett tag, när Monkees var populära.
Tydligen försökte de även med en ny serie samlarbilder i färg, men det blev aldrig samma samlande runt dessa bilder minns sambon.


Klicka fotot större!

Gillar att återse dessa samlarbilder, riktigt roligt fynd. Undrar om de har något samlarvärde?
Det blev både gammalt och nytt denna torsdag. ;-)

Passar bra till temat 


Hyllning.


Det ser ut att bli en speciell hyllning av the Fab Four senare i sommar, i juli månad. Jag märkte det via illustratören "Mattias Ink", på hans blogg och även på hans Facebooksida.

På sidan "All Together Now: A Tribute To The Beatles" kan man läsa;

Fifty years ago, Richard Starkey, a Liverpool drummer that we now know as Ringo Starr, joined what would become the single most influential rock band in history. John, Paul, George and Ringo, The Beatles as billions have come to know and adore, was born in August of 1962 and quickly took the world by storm.

Så i juli månad, mellan den 7 och 29 juli kommer en speciell utställning att ske, som hyllar the Beatles på galleriet Nucleus. (Galleriet finns på nätet (såklart) och i Alhambra i Kalifornien.) Även den svenske illustratören Mattias Adolfsson kommer att delta med sin hyllning, spelningen på taket. Kolla här!
En härlig teckning full med hänvisningar till Beatles-låtar med mera.Det finns en blogg kopplad till galleriet som har en massa Beatles, kul att kolla.
Ett foto från sidan Listal på gruppen the Beatles.

Den här bilden på the Fab Four och många fler foton finns på listal, en sida full med "stuff you like".
Det kanske är andra än just the Beatles du vill se bilder på. Längst ned på sidan som kommer upp finns mer att kolla runt på, Listal.com är full med stuff. :-)

Här är "The Rooftop Concert", som Mattias Adolfsson har med på sin illustration.
(Tyvärr får du själv klicka bort de rutor som dyker upp i början av filmen, välj de små runda kryssen när du klickar bort rutorna.)Några foton med the Fab Four (klicka större!)

Vad mer då?
Kanske en Stenmark.Avslutar med en video där man ser klipp på alla fyra beatlarna och deras kärlekspartners
Låten "Something".Välfyllt.


På sommaren brukar det vara marknader både här och där över vårt avlånga land. Jag tycker det är kul att besöka marknader och kolla in folklivet och vad marknadsstånden har att erbjuda.
Birgitta som håller i Onsdagstema vill se något välfyllt och jag väljer några bilder från välfyllda gator när det hölls sommarmarknad i en stad inte så långt från Stockholm. Säkert är det flera bloggare som ser att det är en marknadsdag i Örebro som jag besökte när bilderna togs. Har du själv någon favoritmarknad som du brukar besöka eller tips på någon marknad du besökt? Tipsa gärna!Lite gatuvimmel från en välbesökt marknad. Dessa välfyllda bilder får bli mitt bidrag denna gång.
Andra tolkningar, fler bidrag hittar du här