Mobil.



Foto nr 63/365.

Jag vet, det finns mycket som är mobilt. Men med tanke på detta inlägg nyligen och vad jag skrev där så togs detta foto. Nu kan det komma till användning i "365 Foto 2011". Ganska smart det också... he he. ;-)


Inte nyaste nya, men jag trivs med dessa mobiler, de går bra att ringa med. ;-)

(Detta tema finns också med på listan, där är det 179 - mobil.)

Akson som håller i fototemat skrev ett inlägg som onekligen får mig att ta det lite lugnt.
Min ursäkt är att jag inte har någon rutin, så tack för tipset. Bromsar lite just nu i väntan på våren och fortsättningen av året. Blir säkert mycket att fotografera. :-)

Erik

Kommentarer:

1 Erika.:

Så länge man är nöjd själv är de det viktigaste. Att alltid har det senaste bara för den saken skull, tenderar endast att bli dyra kapitel i plånboken.

2 Erika.:

Cat Stevens som jag fortfarande kallar honom ska ut på turné och skall uppträda på Hovet i Stockholm. Det säger inte mig något vad Hovet är för något, kan du kanske förklara för en som inte vet. :)

3 Erika.:

Inte skulle jag hamstrar, min hjärnan har ännu inte blivit galen. Det där är också ett konstigt beteende människan har, tur att jag inte sällar mig till den skaran. Ja du Erik jag vet inte hur en del tänker, frågan är om de tänker över huvudtaget, tveksamt! :)

4 Erik "Semlan":

Erika: Kul att Cat Stevens turnerar igen. Han låter precis som förr (jag har hört en ny skiva), även om han bytt religion och namn.

Hovet är en äldre ishall som ligger i skuggan bredvid Globen söder om Stockholm. Bara hitta Globen så finner du Hovet bredvid i samma område.

Före Globen var Hovet vår inomhusarena för band som kom på besök till Stockholm. Jag har sett många pop- och rockband på Hovet.

Trevliga musikminnen. :-)

5 Erika.:

Tack så mycket för svaret. Cat Stevens kommer jag gillar så länge jag drar luft. Första gången jag hörde honom var genom väggen till grannen från min första lgh när jag flyttat hemifrån. Jag visste inte då vem det var, men jag knackade på hans dörr och där satt han och jag från eftermiddagen till sena natten och lyssnade på Cat Stevens. Dagen efter gick jag ut på stan och inhandlade det mesta med honom jag kunde hitta. På den tiden var jag ekonomiskt oberoende.



Jag kollade idag och hittade också en ny skiva med honom, kommer inte ihåg nu vad den heter. Synd att han slutade och höll sig undan så länge, men på sätt och vis kan man förstå ändå. Det kanske blev för mycket av det goda. Då är det sunt att drar sig tillbaka.



Musiken förr finns det mycket godbitar att falla tillbaka på. :)

6 Gunvor:

Så fint du fångat temat på bild! Jag blev också lättad av Aksons inlägg, skönt att slippa stressa och kunna slipa på tekniken i stället.

Kommentera här: