Missa inte Bounce tv-film!Jag såg filmen när SVT visade den första gången. Missade du filmen om dansgruppen Bounce avslutningsshow så ligger den kvar på SVT Play ytterligare några dagar. Kanske var du där på Globen och såg avslutningsföreställningen?
Klicka här så kommer du rätt till "The Last Bounce"! Jag blev glad av att se dessa duktiga dansare igen.
Så här skrev SvD i samband med föreställningen på Globen.


Häftigt gjort av Bounce!

Kanske minns du Bounce sköna hyllning till Michael Jackson på Sergels torg? Aftonbladet skrev om YouTube klippet.


Tyvärr är det inte hela klippet, Sony music protesterar (suck, sick!)

Men jag hittade detta, få se om du kan se det?Fasen vad jag gillar denna hyllning! Läckert av Bounce att göra det.

Där på SVT Play kan du också se en rolig dokumentär om de första tecknade filmerna. Som älskare av gamla animerade filmer är det kul få lite "onödigt vetande".

Här kommer en tecknad gammal goding, njut om du vill...


Allt var inte bara korta Disneyfilmer... Peek-a-boo!

Så här skrev svt om Bouncefilmen:
The Last Bounce: Dansgruppen Bounce bildades 1997 av en grupp av Sveriges främsta streetdansare, som gick tillsammans för att undersöka de olika dansstilarna popping, locking, boogaloo och den nya skolan. Efter många olika helaftonsföreställningar - den första 1999 - medverkan i workshops utomlands och samarbete med musiker och andra dansare gjorde gruppen, våren 2010, ett antal avskedsföreställningar i Globen i Stockholm, The Last Bounce. 300 dansare fyllde scenen och på plats fanns mer än 54 000 åskådare totalt. Producent är Annica Sigfridsson, och dansare är Alvaro Aguilera, Jennie Widegren, Fredrik Rydman och David Dalmo

På kossan.se kan du se en yngre grabb som är duktig under ett "battle"! (Du kan klicka här!)

Kall måndag.

Försöker återhämta mig idag, efter helgen. Utställningen och allt omkring den har tagit på krafterna. Vill passa på att tacka er som tittade förbi. Alltid kul att få synpunkter på det som visades upp. Idag är det riktigt kallt där ute och värre ska det bli de närmaste dagarna (enligt klart.se), burr.


Hägerstensvägen västerut mot Örnsberg utanför utställningslokalen, få människor ute i snön.

Fick en rolig länk till humortidningen Svenska Mad av en vän nu i helgen. Tydligen ska ett jubileumsnummer finnas ute just nu, ska leta efter Mad i tidningsbodarna! Tyvärr troligen bara detta specialnummer, tidningen hade sina glansdagar på 60- och 70-talet och somnade in på 90-talet.


Några framsidor att (klicka på och) njuta av.

Kan berätta att fotot på veckans Bildligt talat är från igår. Under söndagen kom det inte alls lika många och besökte utställningen som på lördagen. Kan bitvis bero på Julbazaren i Aspuddens skola, som säkert lockade många eller så ville inte aspuddsborna ut i det vintriga vädret.
Undrar om jag vågar mig ut idag för att leta efter svenska MAD? Jag vill inte få frostskador!