Sista söndagstömningen!

Råkade passera ännu en brevlåda på hemvägen under fotopromenaden, precis när postbilen var där och tömde lådan.


Helt klart sista söndagstömningen! Kanske sista tömningen någonsin.

Lådan tömdes snabbt och killen körde fort vidare... Jag gick fram till postlådan och kollade.


Jodå, den här brevlådan försvinner under den kommande veckan! Slutlämnat i brevlådan i parken...

Vad händer med alla dessa lådor? Vad gör Posten med dem? Kanske återanvänds plåten och blir till en ny Saab eller en lastbil från Scania?! På parkbänken nära lådan satt ett par och vi kom att prata en stund om den försämrade servicen som Posten jobbat hårt på de senaste åren. Att just denna låda försvinner hade de ingen aning om, de undrade vad som kommer att hända med den som finns rätt nära Aspuddens skola, jag vet inte om den blir kvar...

Det blev mycket brevlådor denna söndag. :-)

Fototriss - utblommat

Helena kommer med ett passande fototema så här i skiftet september/oktober, utblommat. Just denna söndag kändes som sista sensommarsucken när vi var ute på motivjakt, många besökte fiket i Vinterviken, kanske sista gången detta år. Det var stor åtgång på lånefiltarna. :-)

                   

Eftersom jag ganska sällan tar foton på blommor och i princip aldrig blommor som börjat vissna, så fick jag ge mig ut idag och hitta lämpliga fotoobjekt. Det blev promenad i det ganska fina vädret (men det var blåsigt!) både förbi trädgårdsföreningen i Vinterviken och andra ställen i Aspudden och Örnsberg för att hitta passande foton på temat utblommat. Här följer min nytagna triss!


FOTO ETT: En ros är en ros, men ack så ensam... när de andra fallit ifrån.


FOTO TVÅ: Gillar färgerna, vet inte vad blomman heter...


FOTO TRE: Här syns hur blommorna viker sig i vinden.


Kolla många andra bidrag, på Fototriss!