Fredagsfärger - blå och orange

Får lov att lämna in nu på lördagen... Var på middag igår efter jobbet (vände inte ens hemma) och iväg på Soppteater idag lördag. Hann med ett Melodikryss medan jag vaknade och drack lite kaffe. Ganska enkelt kryss denna vecka. :-) Återkommer till lunchteatern i annat inlägg, men  nu handlar det om färg! Nu när jag landat hemma, innan det bär av på nya äventyr passar jag på att lämna in mitt bidrag till Fredagsfärger.
Passerar ganska ofta Hötorget och gillar det gamla Tempohuset. Numera fyllt av olika matställen, men när jag var yngre var det ett välfyllt Tempovaruhus, där köpte jag bland annat en del till mitt första egna boende. Flera fina höstdagar tidigare i veckan (just nu kläms Stockholm mellan två lågtryck, trist väder) och en molnfri eftermiddag tog jag detta foto. På torget blev det bara lite torkad frukt och pistagenötter denna gång och även ett besök i blåa Konserthuset (ingen musik, men elektronikkedjan "Kjell & Company" har en butik där).

 


Kolla fler bidrag här!
                               
Erik

Kommentarer:

1 Jah Hollis:

Men det var ju en fin lösning på veckans färgproblem.

Jag minns också att det låg någon större butik i det där huset när jag var barn och var med morsan och farsan på besök i Stockholm. Trevlig helg du med!

Kommentera här: