Har de UFO besök i Texas?

Njaa, Aftonbladet har en liten filmsnutt och den övertygar inte mig.
Men tala om sammanträffande, jag skrev om detta för bara några dagar sedan, länk här http://erik56.blogg.se/2008/october/ar-vi-ensamma-i-hela-universum.html  
I princip omöjligt att se vad det är på filmsnutten. Ta en titt och gör din egen bedömning.


ett foto som anses visa ett ufo.

Varför ska det vara så svårt för folk att få dessa Ufo:n att bli tydliga på bild? Kan det hänga ihop med att det mesta är påhitt och falsarium?
Men många människor säger sig ha sett Ufo:t, så vem vet...


svårtytt foto, kan det vara ett ufo?

För ett tag sedan så var det en grupp piloter som ville få till en utredning om deras ufo-iakttagelser, se artikel från DN här
Ska det bli en ny våg med iakttagelser, som sedan avtar ganska fort eller har de kommit för att stanna?

Vem som nu vinner valet om fyra dagar i USA kanske får en helt ny sort av invandrare att ta hand om!?
För dessa besökare kanske det är bättre om Obama vinner...
Erik

Kommentarer:

1 Erika:

Hur länge dröjer det innan någon psykiskt sjuk person knäpper honom. Han är svart, och många vill nog inte se en färgad som president. Det är min teori. Ska bli intressant och se vem som tar hem det hela.



Ufo eller inte ufo, undra om vi någonsin få svar på det. Naturligtvis finns det levande varelser där uppe, men dem vill inte komma ner hit till oss så länge vi beter oss som vi gör. I deras ögon är vi nog en samling människor som inte verka speciellt friska upptill. Tror nog du förstår hur jag menar i mitt resonemang.

2 soffie:

oj det där är spännande tycker jag för visst vore det knepigt om vi var de enda levande vareslerna i hela universum?

hoppas du får en bra kväll

3 Louise:

Klippet på aftonbladet övertygade inte riktigt mig heller. Det ser ut precis som trafikljus och som att någon skakar på mobilen (precis som kommentarer som rullar säger).



Det krävs något mer för att jag ska tro på det.

4 Baronessan:

Jag funderar ibland på dessa utomjordingar. Om de nu har kommit så långt att de kan flyta runt i stratosfären i sina olikformade farkoster - varför kan de inte landa?

5 Erik:

Tack för kommentarerna. Ja huvudet på spiken Baronessan! Undrar varför de inte landar?

Ja Erika, finns många vita i USA som bokstavligen hatar allt som är annorlunda. Otäckt. Ja ufo flyger och efter en titt på oss drar de vidare :-) Eller så är det intergalaktisk polis som jagar universums brottlingar. De kollar in vår planet och drar vidare när de inte finner någon rymdskurk...

Soffie och Louise: Precis! Spännande är det, men bättre bildbevis behövs, tack!

Angående ufo:n, polisjakten är en variant, men det kan ju vara så att de flyger och kollar och inser att vi har en lång väg kvar. Eller det fina "been there, done that" och så drar de vidare... tjaa?



Var försiktiga med ljusen under Allhelgonahelgen!

6 Tim:

bilden högst uppe, ser ut som en trekant, det är möjligt att det är en Stealthbomber ett strids plan som används av Usa. som folk har trott att det är ett ufo!

Kommentera här: