Solig söndag verkar försvinna

Försöker vakna framför datorn. Käkar frukost och lyssnar på lite musik, just nu Jamie Lidell, pop piggar upp!
Ska ringa en kompis snart, vi hade tänkt träffas på stan (eftersom de på tv-vädret utlovade en solig och sensommarfin söndag) för en trivsam stadspromenad.
HA! En massa moln på himlen, rätt gråa. Solen gömmer sig skrämt ovan molnen. Kommer säkert att uppskattas av allt kvinnfolk som ska ta sig runt Djurgården på Tjejmilen idag. Lättare att anstränga sig fysiskt om det inte är för soligt, svettigt blir det ju ändå.

En stund senare, ingen lycka med att få fatt i kompisen, kanske för tidigt? En typisk "slappa, göra ingenting"-dag, det känns så mer och mer.


framsidan på nya skivan
Bytt musik, nu är det Randy Newmans nya skiva som snurrar i cd-spelaren. Härlig skiva! Harps and angels är titeln och flera spår, som Laugh and Be Happy och Potholes har fått mig att trycka på repeat på cd-spelaren! Gillar Randy Newmans ironiska texter, en mästare på att gnälla på ett trivsamt och underhållande sätt! Länge sedan det kom något nytt från Randy, ja filmmusik gör han en massa, men det är inte riktigt samma sak. Ett tips! På hans hemsida går det att klicka sig vidare till en konsert, som man kan lyssna på :-)

Tog en längre promenad igår, blev lite bilder... men de dyker upp i senare inlägg ;-)
(Hi, hi bjussar på en bild nu, bonusläge!)


I Midsommarkransen protesterar boende mot tänkt förtätning...

Tittade in på Fototriss och fann ett mindre jubileum, tionde veckan. Så valet är fritt, åh dessa val!? Jag kom aldrig till skott med förra veckans "musiktriss", valmöjligheten var stor och annat upptog min tid. Kanske kan jag få till något denna vecka? Men prioriteten är låg, så kanske blir det favoriten detaljer istället. Något lär det bli för att fira!
Kollat runt bland bloggvänner och flera är flitiga som små bin, lägger upp inlägg efter inlägg. Själv lider jag av tidsbrist just nu :-)
Men medans jag skrivit detta (med flera avbrott, telefonsamtal mm) så har vädret blivit bättre och en spontan träff på stan är inbokat. Det visade sig att kompisen kört ett träningspass (får typisk "soffpotatisångest" av att höra hur andra motionerar) och missat telefonen. Så kan det bli...
 
Önskar alla en skön söndag!